Ozmózisos víz tisztító nyomás-fokozóval

73 900 Ft

Fogyasszon Ön is kristálytiszta ivóvizet otthonában! Biztosítsa családjának is a tiszta víz élvezetét, és védje meg őket a szennyezett csapvíz káros hatásaitól!

Leírás

Víztisztító nyomásfokozóval

Védje saját és gyermekei egészségét Ön is kristálytiszta ivóvíz fogyasztásával! A minőségi ivóvíz alapvető szükséglet.

Ha Ön is rendszeresen fogyaszt csapvizet, akkor nap mint nap mérgezi szervezetét. Számtalan káros, a testünkre hosszú távon romboló hatású anyag található meg a vezetékes vízben. Ha szeretné elkerülni a különféle betegségeket, kezdje az alapoknál, és fogyasszon mától Ön is tisztított vizet. A Puricom víztisztító berendezés használatával bármikor fogyaszthat krisztálytiszta vizet, ráadásul igen kedvező áron. Ezzel biztosíthatja saját és családja számára, hogy egészségesek maradjanak. Ha folyamatosan tiszta vizet iszik, akkor megszabadítja szervezetét az ott felhalmozódott mérgektől, káros anyagoktól. Tudta, hogy a csapvízben többek között, rengeteg hormon, nehézfém, különféle vegyi mérgek, toxinok, stb. halmozódnak fel? Miközben Ön jóizűen elfogyaszt egy pohár vizet, amit a csapból eresztett, ezek mind bekerülnek a szervezetébe.

Használja mától Ön is!

 • ivóvizében többé nem lesz klór, hormon, fémek, és vegyszerek
 • nem kell többé ásványvizet vásárolnia, hiszen a tisztított víz sokkal jobb ízű, és egészségesebb
 • ha eddig nehezére esett meginni naponta több liter vizet, ezentúl élvezni fogja, hiszen finom ízű vizet ihat
 • nyugodt szívvel főzheti meg családjának a legfinomabb ételeket, annak sokkal jobb lesz az íze, illata, zamata
 • biztos lehet benne, hogy poharai, vízforralója, edényei tökéletesen tiszták lesznek, és nem rakódik le rajtuk a vízkő. Szinte semmi nem tisztítja meg olyan tökéletesen ezeket a dolgokat, mint a tisztított víz.

A márka

A Puricom története

A Puricom Water Industrial Corporation 1989-ben alakult Tajvanban. Az alap elképzelés az volt, hogy a vízkezelők és víztisztítók egyre növekvő piacát a lehető leghatékonyabban és a legmagasabb minőségű termékekkel szolgálják ki, legyen szó, tervezésről, fejlesztésről, gyártásról vagy akár értékesítésről. A cég fennállásának már 2.! évében az élre küzdötte magát az RO víztisztítók és kiegészítők gyártásában. A Puricom  R+D+I (kutatás, fejlesztés, innováció) tevékenységeket végez, valamint saját laboratóriumában felügyeli és ellenőrzi a gyártási folyamatokat a termékek és szolgáltatások magas színvonalának folyamatos biztosítása érdekében.
A Puricom jól ismert márkanév Európában, a Közép-Keleten, Japánban, és Délkelet-Ázsiában. A Puricom márkának több, mint 70 országban van képviselete. A kutatásoknak és a fejlesztéseknek köszönhetően a Puricom kínálatában több, mint 40 féle modell szerepel, melyek rendelkeznek CE, TUV, és Taiwan SGS tanúsítványokkal.

A házi víztisztító berendezés egy fordított ozmózisos készülék. Összesen 5 szűrő található benne, hogy Ön igazán finom és egészséges vizet ihasson. Ez a víztisztító berendezés nyomásfokozóval van ellátva, így Ön akkor is tud tiszta vizet inni, ha egyébként nagyon alacsony a nyomás a vízvezeték-rendszerben.

A nyomásfokozó nélküli víztisztító készüléket itt tudja megrendelni.

A fordított ozmózisos víztisztító készülék előnyei:

A fordított ozmózis tökéletes víztisztítást tesz lehetővé, hiszen a víz egymás után mind az 5 szűrőn átmegy, amelyek még a legkisebb méretű szennyeződéseket is kiszűrik belőle, és csak ezután kerül az Ön poharába. Az ozmózis membrán 0.0001 mikron nagyságú pórusain keresztül szinte csak a vízmolekulák képesek átjutni, és minden egyéb anyag kívül reked. Tehát nincs az a vírus, baktérium, hormon vagy egyéb szennyeződés, ami ezen a membránon át tudna jutni. A fordított ozmózis membrán azon az elven működik, hogy szétválasztja a csapvizet két részre: tiszta és szennyezett vízre. A membrán öntisztító, nem halmozódnak fel benne szennyeződések. A Vitaminkirály házi ivóvíz tisztító berendezése az Ön konyhájába is tökéletesen illik. Beszerelése igazán egyszerű, bárki meg tudja csinálni, rövid idő alatt. A konyhai mosogató alá kell beépíteni. A friss, tiszta ivóvíz a meglévő mosogató csapteleptől független csapból vételezhető. Mivel az ozmózis membrán teljesítmény kb. 5-7 liter/óra, a készülékhez tartozik egy 6 literes puffer tartály, ami biztosítja a folyamatos ivóvíz mennyiséget a család számára.

A készülékhez tartozó szűrők felépítése és feladataik:

Első: 5 mikronos üledék szűrő Hatékonyan eltávolítja a koszt, rozsdát és homokszemcséket. Második: szemcsés aktív szénszűrő A klór és a szerves kémiai anyagok 99%-át kiszűri. Fokozottan csökkenti az ízeket, és a szagokat. Harmadik: 1 mikronos üledék szűrő Megvédi az utána következő membránt. Megnöveli a membrán teljesítményét akár 95%-os TDS kilökődésig. Negyedik: fordított ozmózis membrán Egy vékony film kompozit (angolul: TFC) kiváló minőségű membrán, melyet Dow Chemical készített, és 120-200 l vizet képes átszűrni naponta. Eltávolítja a következő víz keményítő szennyező anyagokat, melyek jelen lehetnek a vizében: ólom, réz, bárium, króm, higany, nátrium, kadmium, fluor, nitrit, nitrát, és szelén Ötödik: utolsó (kis méretű) szénszűrő Ez a modul eltávolítja a maradék ízeket és szagokat, növelve az ivóvize minőségét. NSF által elfogadott szenet használunk, hogy garantáljuk a víz ízét.

6 havonta célszerű cserélni a három elő szűrőt (5 mikronos, aktív szén, 1 mikronos) és az utószűrőt (GAC aktív szén). Az ozmózis membránt 24 havonta javasolt cserélni.

A készülékhez 6 havonta cserélendő szűrőket itt tudja megrendelni.

Minden víztisztító berendezéshez részletes összeszerelési és használati kézikönyvet mellékelünk, mellyel bárki könnyedén, szinte pillanatok alatt üzembe helyezheti otthonában.

Mi van a csomagban?

 • A beszereléshez szükséges összes elemet egy dobozban szállítjuk:
 • 5 darab szűrőt tartalmazó rendszer
 • 1 darab 6 literes puffer tartály a tiszta víznek
 • 1 darab csaptelep a tiszta víz adagolásához
 • 1 darab golyóscsap és “T” elosztó a csapvíz bekötéséhez
 • 1 darab csatlakozó a szennyvíz rákötéshez
 • 2 méter bekötő 1/4 collos bekötőcsö
 • 1 darab elzáró csap a tartály tetejére
 • 1 darab kezelési és összeszerelési útmutató ábrákkal
 • 1 darab szerszám a szűrők ki és beszereléséhez, csatlakoztatásához
 • 1 garnitúra (5 darab) szűrő betét

Ozmózisos víz tisztító nyomás-fokozóval termékről 1 értékelés

 1. 5 out of 5

  Teszt

  Sokkal jobb érzés ilyen tisztított vizet inni mint a csapvizet, nincs fémes utóíz

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .