Salikort Balzsam 250ml (Hillvital)
Salikort Balzsam 250ml (Hillvital)Salikort Balzsam 250ml (Hillvital)Salikort Balzsam 250ml (Hillvital)

Gyógyfüves Salikort Balzsam 250 ml (Hillvital)

7600 Ft (30,4 Ft/ml)

Gyógyfüves Salikort Balzsam – Fűzfakéreg kivonattal és további 12 gyógynövénnyel! A Magyar Termék Nagydíjas Salikort balzsam a következő gyógynövényeket tartalmazza: aloe vera, árnika, boróka, fűzfakéreg, kakukkfű, kamilla, körömvirág, kurkuma, levendula, mentol, rozmaring, szegfűszeg, vadgesztenye. Egyéb hatóanyagok: mentol, kámfor. Legtöbben sérülések és fájdalmak esetén használják.

Termékleírás

Gyógyfüves Salikort Balzsam – Fűzfakéreg kivonattal és további 12 gyógynövénnyel

Gyógynövénynek nevezzük azokat a növényeket, amelyeknek valamely részét az emberek – a bennük lévő hatóanyagok miatt – a hagyományok vagy az irodalmi adatok alapján gyógyászati célokra használtak vagy használnak. Az emberiség történelmében soha nem volt olyan hatékony és bizonyított egészségmegőrző, helyreállító eszköz, mint a gyógynövények. Ma is ugyanúgy működnek, mint évezredekkel ezelőtt. Nem kell feltalálni azt, ami már létezik, főleg nem lecserélni kevésbé hatékony módszerekre. Az eredeti Salikort Balzsam nem tartalmaz titkos összetevőt. Népszerűségét hatékonyságának köszönheti. Amiért kézről kézre jár, amiért barátok és ismerősök mesélnek csodatörténeteikről, egyszerűen annak köszönhető, hogy természetes gyógynövényeket tartalmaz. A természet színtiszta, valódi erejét.

A gyógynövények erejével

A Magyar Termék Nagydíjas Salikort balzsam a következő gyógynövényeket tartalmazza: aloe vera, árnika, boróka, fűzfakéreg, kakukkfű, kamilla, körömvirág, kurkuma, levendula, mentol, rozmaring, szegfűszeg, vadgesztenye. Egyéb hatóanyagok: mentol, kámfor. Legtöbben sérülések és fájdalmak esetén használják.

Használat / figyelmeztetés

Egy teáskanálnyi mennyiséget vigyen fel a megtisztított bőrfelületre, majd masszírozza addig, amíg az teljesen fel nem szívódik. Igény szerint ezt ismételjük meg többször. Kizárólag külső használatra! Szembe ne kerüljön! Ne tárolja hűtőben, mert hatóanyag-tartalmának ereje csökkenhet! A termék illóolaj-tartalmánál fogva bőrpírt okozhat, ezért használata előtt ajánlatos bőrpróbát végezni. Szalicilérzékenység esetén nem javasolt a használata!

MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, ILLATANYAGOT, KŐOLAJSZÁRMAZÉKOT NEM TARTALMAZ!

Kiszerelés: tégely (250 ml) Tömeg: 290 g

Tárolás

Hűtőben nem tárolható! Kerülendő a hideg hőmérséklet! (10oC alatt)

Included Products

When you order this product, you get all the following products for free!![chained_products]

További információk

Kiszerelés:

250 ml

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Gyógyfüves Salikort Balzsam 250 ml (Hillvital)”