Kosár megtekintése “Glükozamin + Kondroitin + MSM komplex” hozzá lett adva a kosaradhoz.
Akció!
Gyógyfüves Mesterbalzsam 250 ml (Hillvital)
Gyógyfüves Mesterbalzsam (Hillvital)Gyógyfüves Mesterbalzsam

Gyógyfüves mesterbalzsam 250 ml (Hillvital)

6480 Ft 5830 Ft (23,32 Ft/ml)

Gyógyfüves Mesterbalzsam, 12 kiváló gyógynövénnyel! Összetevői az aloe vera, az árnika, a boróka, az erdei fenyő, a kakukkfű, a kamilla, a körömvirág, a kurkuma, a rozmaring, a vadgesztenye, a mentol és a kámfor. Reumás, izomfájdalmas, ízületi panaszos, vagy derékfájós vevőinknek ajánljuk.

Elfogyott

Termékleírás

Gyógyfüves Mesterbalzsam

Gyógynövénynek nevezzük azokat a növényeket, amelyeknek valamely részét az emberek – a bennük lévő hatóanyagok miatt – a hagyományok vagy az irodalmi adatok alapján gyógyászati célokra használtak vagy használnak. Az emberiség történelmében soha nem volt olyan hatékony és bizonyított egészségmegőrző, helyreállító eszköz, mint a gyógynövények. Ma is ugyanúgy működnek, mint évezredekkel ezelőtt. Nem kell feltalálni azt, ami már létezik, főleg nem lecserélni kevésbé hatékony módszerekre. Az eredeti Gyógyfüves Mesterbalzsam nem tartalmaz titkos összetevőt. Népszerűségét hatékonyságának köszönheti. Amiért kézről kézre jár, amiért barátok és ismerősök mesélnek csodatörténeteikről, egyszerűen annak köszönhető, hogy természetes gyógynövényeket tartalmaz. A természet színtiszta, valódi erejét.

12 gyógynövény együttes erejével

A Gyógyfüves Mesterbalzsam, 12 kiváló gyógynövénnyel (aloe vera, az árnika, a boróka, az erdei fenyő, a kakukkfű, a kamilla, a körömvirág, a kurkuma, a rozmaring, a vadgesztenye, a mentol és a kámfor) lett az elmúlt években hazánk egyik kedvenc gyógykréme. Reumás, izomfájdalmas, ízületi panaszos, vagy derékfájós vevőinknek ajánljuk.

Szakszerű használat

1. Mindig megtisztított bőrfelületen használja! Higiénia mindenek felett. Legjobb fürdés után!

2. Naponta minimum 2x használja! Reggel-este érdemes, bár a visszajelzések szerint a legjobb eredményeket elérők még ettől is többször használták.3. Ne spóroljon a balzsammal! Nyilván nem az a cél, hogy napok alatt elkenje a gyógynövényes balzsamot, de fontos, hogy jól bőven kenje fel a problémás területre a legjobb eredményekért!

4. Addig masszírozza, amíg száraz nem lesz a bőre! Fontos, hogy ne csak felkenje, de határozott, jó erős mozdulatokkal masszírozza is „bele” a bőrbe! O

5. Ne legyen türelmetlen! Különböző emberek vagyunk, különböző testi adottságokkal, és problémákkal! Éppen ezért valakinek néhány nap múlva vannak eredmények, de olyan is akad, hogy 2 hónap után.

6. Nyílt sebbe ne kenje! Nagyon fontos, hogy nyílt sebbe semmi esetre se kenje, már csak több okból kifolyólag! Egyrészt ha szabad kézzel keni, akkor fenn áll némi fertőzés veszély esélye. Másrészt ebben az esetben a balzsam meggátolhatja a szövetek természetes regenerációját.TIPP: A balzsam hatékonysága fürdés / tusolás után a legintenzívebb! Ilyenkor a forró víz hatására a bőr pórusai olyannyira ki vannak tágulva, hogy a gyógynövény hatóanyagok szinte csontig hatolnak! A természet nem lett elavult, használjuk ki a hatékonyságát!

Használat / figyelmeztetés:

Naponta kétszer, reggel és este kenje a megtisztított, problémás testfelületre, különösen végtagokra, majd masszírozza addig, amíg az teljesen fel nem szívódik! Kizárólag külső használatra! Szembe ne kerüljön! Ne tárolja hűtőben, mert hatóanyag-tartalmának ereje csökkenhet! A termék illóolaj tartalmánál fogva bőrpírt okozhat, ezért használata előtt ajánlatos bőrpróbát végezni.

MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, ILLATANYAGOT, KŐOLAJSZÁRMAZÉKOT NEM TARTALMAZ!

Kiszerelés: tégely (250 ml) Tömeg: 290 g Tárolás: Hűtőben nem tárolható! Kerülendő a hideg hőmérséklet! (10oC alatt)

forrás: hillvital.hu

További információk

Kiszerelés:

250 ml

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Gyógyfüves mesterbalzsam 250 ml (Hillvital)”