Gymnema Sylvestre 400mg - természetes, növényi étvágycsökkentő
Gymnema Sylvestre címkeGymnema Sylvestre – Kerülje el vele az édességeket!

Gymnema Sylvestre – Vitaking

5 az 5-ből 1 vásárlói értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

1815 Ft (20 Ft/db)

A Gymnema sylvestre egy sűrű levelű, szőlőhöz hasonló futónövény. A növény a cukor rombolójaként ismert a világban, mert az ősi időkben az ayurvédikus orvosok megfigyelték, hogy ha a gymnema levelét fogyasztják, az elnyomja a cukor ízét. Segíthet a súlycsökkentő programokban, mint természetes étvágycsökkentő, valamit csökkenti az édességek utáni vágyat. Segít fenntartani a normál vércukor szintet, és a normál étvágyat.

 

Termékleírás

Gymnema Sylvestre

Napjaink népbetegsége az elhízás, emiatt számos olyan régi gyógynövény kerül a kutatók kisérleteienek középpontjába, melyek manapság már feledésbe merültek. Ilyen ez a növény is, a Gymnema Sylvestre, mely cukorgyilkos gyógynövényként vált ismertté a világban.

Ez egy sűrű levelű, szőlőhöz hasonló futónövény, ami bokrokon és fákon kúszik fel, Dél-Indiában honos. Indiában már több mint 2000 éve használják. A növény a cukor rombolójaként ismert a világban, mert az ősi időkben az ayurvédikus orvosok megfigyelték, hogy ha ennek a növénynek a levelét fogyasztják, az elnyomja a cukor ízét. A gymnema sylvestre, más néven gurmar leveleinek elfogyasztása után elzsibbadnak a nyelv ízlelőbimbói, így nem érzik sem az édes, sem a keserű ízt; ebből kifolyólag kapta a gyógynövény a nevét: „az édes elpusztítója” (madhu-vinashi, gurmar).

A növényben található vegyület a gimneminsav, mely a vércukorszint normalizálását segíti elő. Csökkenti a szénhidrát utáni vágyat, és az éhségérzetet is, így könnyebb elkerülni a csokoládé és sütemények kísértését.

Gymnema Sylvestre hatása a szervezetre:

 • Segíthet a súlycsökkentő programok eredményességében, mint természetes étvágycsökkentő.
 • Segíthet csökkenteni az édesség iránti vágyat
 • Csökkenti az édes íz érzékelését
 • Segíthet fékezni az étvágyat
 • Segíthet fenntartani az egészséges étvágy mértékét
 • Ezáltal elősegítheti a vér normális cukorszintjét

Próbálja ki ezt a nem mindennapi gyógynövényt, és iktassa be aktuális diétájába. A Vitaking terméke kapszulánként 400 mg gymnema levél őrleményt tartalmaz.

Kapható gyógynövény komplex készítményben is, Eperfa levéllel és fahéjjal kombinálva. Érdemes arra is vetni egy pillantást…

 

További információk

OGYÉI bejegyzési szám:

18314/2017

Kiszerelés:

90 kapszula

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula étkezés közben

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

1 értékelés a termékre: Gymnema Sylvestre – Vitaking

 1. 5 / 5

  :

  Évek óta vásárlom az apámnak aki cukros(tablettás),tudni kell róla semmilyen diétát nem tud betartani,csak édességeket nem eszik,úgy hogy nem véletlen ragaszkodik ehez a gyógynövényhez, amióta folyamatosan kihagyás nélkül használja nem volt cukor ingadozása,semmilyen romlása sincs pedig elmúlt 70 éves,teljes szívemből ajánlom mindenkinek!!!

Mondd el a véleményed