Akció!
Ganoderma gomba kivonat 400mg (60db) Vitaking - 2990 Ft - Vitaminkirály
Ganoderma gomba kivonat 400mg (60db) VitakingGanoderma gomba kivonat VitakingVitaking-Ganoderma-Kivonat-Kapszula

Ganoderma kivonat (60) – Vitaking

2990 Ft 1495 Ft (24,9 Ft/db)

A Ganoderma lucidum (reishi gomba, pecsétviaszgomba) napjaink legkedveltebb és legnépszerűbb gyógygombája. A Vitaking Ganoderma kivonata kapszulánként 400mg Ganoderma lucidium kivonatot tartalamaz. (ebből poliszacharidok kapszulánként 120 mg).  A Ganoderma gomba hozzájárul a természetes immunológiai védekezéshez. Az akciós termék minőségét megőrzi 2020.01.27-ig.

 

Termékleírás

Pecsétviaszgomba kapszulába zárva

A Ganoderma gomba (reishi gomba, pecsétviaszgomba) napjaink legkedveltebb és legnépszerűbb gyógygombája. Ez a Vitaking készítmény kapszulánként 400mg  kivonatot tartalmaz ebből az értékes gyógynövényből. (ebből poliszacharidok kapszulánként 120 mg) Mielőtt pecsétviaszgomba készítményt vásárol, mindig nézze meg a hatóanyagtartalmat! A Ganoderma hozzájárul a természetes immunológiai védekezéshez.

A pecsétviaszgombát évezredek óta nagyra becsülik a keleti gyógyászatban az emberi egészséggel járó előnyök miatt. Kínában nagyjából 4000 éve ismerik és használják a népi gyógyászatban. Ez egy igen sokoldalú gyógygomba. Az első írásos emlékek körülbelül 2000 évre nyúlnak vissza. Már akkortájt is rendkívül széles körben használták. A kínai orvoslás nagyrabecsült gyógynövénye! Használja Ön is!

A Ganoderma gomba

  • hozzájárulhat a természetes immunológiai védekezéshez
  • segítheti az emésztést
  • hozzájárulhat az egészséges keringési funkció fenntartásához

Egy kis érdekesség

A ganoderma gomba egy kemény termőtestű gombafaj, a kalap magassága 5 és 20 cm között változhat, amely egy – legtöbbször – oldalt fekvő tönkön ül. A pecsétviaszgombát kultúrnövényként is termesztik. A kínai elnevezés – Ling Zhi – „szellemnövényt” jelent, egyéb kínai nevei is használatban vannak: „a halhatatlanság gombája”, „tízezer éves gomba” és a „spirituális erő gyógynövénye”. Kínában úgy is tekintenek rá, mint a „gyógynövények királyára” és a hagyományos kínai orvoslásban gyógygombaként alkalmazzák. Ott a ginzenggel (Panax ginseng) egyenértékű. A gomba Kínában feltehetőleg már évezredek óta erősítőszerként használatos. A pecsétviaszgombát számos legendában megemlítik és korábban talizmánként is szolgált. Az épületekben felakasztották, hogy megakadályozza a szerencsétlenséget. (forrás:wikipédia)

A pecsétviaszgomba napjainkban egyre népszerűbb gyógynövény. Már fogkrémekhez, teákhoz, vagy akár kávéhoz is . Ha ganoderma gomba tartalmú terméket vásárol mindig nézze meg az összetevők listáját. Ott látszik a valós hatóanyag tartalom. Ha nem látszik kérdezze meg a gyártóját.

 

 

További információk

Kiszerelés:

60 kapszula

Napi ajánlott mennyiség:

2 kapszula étkezés közben

OGYÉI bejegyzési szám:

20078/2018

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Ganoderma kivonat (60) – Vitaking”