Akció!
Egészséges ajándék férfiaknak
Vitaking_macaProstate complex – Vitaking (a prosztata normál működéséért) ♂Cink glükonát 25 mg (90db) – 1190 Ft – Vitaminkirály webáruház

Férfiaknak

8360 Ft 7524 Ft

Benne járunk már a nagy év végi ajándékozási lázban. Önnek is mindig fejtörést okoz, hogy mivel lepje meg szeretteit? Mit válasszunk hölgyeknek és férfiaknak? Kaptak már órát, ékszert, sálat… Idén legyen egészségesebb a karácsony! Amit most szeretnénk a figyelmébe ajánlani, egy kitűnő megoldás arra, hogy valami hasznossal és egészségessel lepje meg szeretteit. Ez egy remek ajándék férfiaknak!

Termékleírás

Ajándékozzon egészséget

Ez az összeállítás kifejezetten férfiaknak készült.  Válogatott termékek, értékes növényi összetevők!

Mit tartalmaz a csomag?

1 doboz Vitaking Prostate Complex

A Prostate Complex készítményt kifejezetten férfiaknak ajánljuk. A termék három kiváló gyógynövény – a csalán, a fűrészpálma és a kisvirágú füzike –  kombinációja. A fűrészpálma és a kisvirágú füzike hozzájárul a normál prosztata működéshez. A csalán segít a vizeletürítési rendellenességek tüneteinek kezelésében. Hatóanyagok 1 kapszulában: Csalángyökér kivonat: 200 mg; Fűrészpálma kivonat: 200 mg; Kisvirágú füzike kivonat: 150 mg

A termék egy kapszulájában található kivonattartalom megfelel 2000 mg csalán, 1000 mg fűrészpálma, és 1500 mg kisvirágú füzike szárított növénynek.

1 doboz Vitaking Maca gyökér (90)

A macagumót a perui őslakosok értékes növényként tartják becsben. A maca mint természetes erősítőszer, azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új impulzusra van szükségük.  A férfiak ezenkívül azonban más pozitív hatását is tapasztalhatják, s ezért különösen nagyra értékelik. A maca növény, mint természetes erősítőszer, azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új impulzusra van szükségük. Nem sok olyan élelmiszer van ami hasonlóan segít a fizikai teljesítmény és állóképesség fokozásában. férfiaknak kifejezetten ajánlott. Segíthet növelni a szexuális potenciált, és segíthet fenntartani a férfiak egészséges szaporodási szervrendszerét.

 1 doboz Vitaking Cink Glükonát

A cink egy létfontosságú tápanyag, hisz számos élettani folyamatban játszik szerepet. Minden élő szervezet számára nélkülözhetetlen. Többek között részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében, hozzájárul a haj, a bőr és a köröm normál állapotának fenntar­tásához, a vér normál tesztoszteronszint­jének fenntartásához. Férfiaknak kifejezetten ajánlott a pótlása.

A cinkhiányos étrend és az öregedés mellett néhány gyógyszer szedése is okozhatja azt, hogy nincs elegendő cink a szervezetünkben. Elsősorban a vízhajtók és a magas vérnyomás ellen szedett gyógyszerek mellékhatásaként eshet a cink szintje a kritikus szint alá testben. A savcsökkentő gyógyszerek mellett az alkoholizmus is a cink hiányát eredményezi.

 

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Férfiaknak”