Fekete köménymag olaj 500mg (Swanson)
Fekete köménymag olaj 500mg (Swanson)

Fekete köménymag olaj 500mg (Swanson)

3990 Ft (67 Ft/db)

A Swanson fekete köménymag olaj kiváló omega-6 és omega-9 forrás. Kapszulánként 500 mg fekete köménymag olajat tartalmaz, melyből  Omega-6 min. 200 mg Omega 9 min. 85 mg. A fekete köménymagból (Nigella sativa) kivont olajat már több ezer éve használják a nép gyógyászatban, külsőleg és belsőleg, például az ókori Egyiptomban, vagy Indiában és a Közel-Keleten.

Termékleírás

Növényi Omega-6 és Omega 9 forrás

A Swanson fekete köménymag olaj kiváló omega-6 és omega-9 forrás. Kapszulánként 500 mg fekete köménymag olajat tartalmaz, melyből  Omega-6 min. 200 mg Omega 9 min. 85 mg.

A fekete köménymagból (Nigella sativa) kivont olajat már több ezer éve használják a nép gyógyászatban, külsőleg és belsőleg, például az ókori Egyiptomban, vagy Indiában és a Közel-Keleten.  Kiváló zsírsav forrás.

A Nigella sativa egy kis virágos cserje, lila vagy fehér árnyalatú virágokkal, Kelet-Európában, a Közel-Keleten és Nyugat-Ázsiában őshonos.

Egyszerű kis növénynek tűnik, mely apró, fekete magokkal rendelkező gyümölcsöket termel. Ezeket a fekete magokat már évezredek óta használják a népi gyógyászatban.

Állítólag régészek találtak Tutanhamon sírjában is, mely szintén bizonyítja, hogy már akkor is fontos szerepet töltött be az egészség terén.  A főzés során fűszerként használták, illetve savanyúságokhoz is alkalmazták. A magok keserűek,  hasonlítanak a köményhez vagy az oregánóhoz.

 

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula

Kiszerelés:

60 kapszula

OGYÉI bejegyzési szám:

23169/2020

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Fekete köménymag olaj 500mg (Swanson)”