A világ rák nélkül

Edward Griffin: A világ rák nélkül

5 az 5-ből 1 vásárlói értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

2900 Ft

A könyv a B-17 vitaminról szól. Arról, hogy létezik egy alternatív gyógymódja a ráknak, egy olyan módszer, amelyet a gyógyult esetek sokasága minősít, az orvostudomány pedig támad.

Elfogyott

Kategória: Címke:

Termékleírás

A világ rák nélkül

…avagy a B-17 vitamin története

Mivel évente dollár-milliárdokat költenek kutatásra, dollár-milliárdok folynak be a rák kezelésére gyártott gyógyszerek eladásából, az adományok gyűjtése pedig rekordokat döntöget, ma már a rákból élők száma meghaladja a betegség áldozatainak számát.

Ha a megoldást egy egyszerű vitamin jelentené, ez az óriási iparág egyik napról a másikra megszűnne létezni. Ennek eredményeképpen a rák orvoslásának politikája bonyolultabb, mint az azzal foglalkozó tudomány.

A világ rák nélkül egy úttörő könyv, mely feltérképezetlen területre kalauzolja az olvasót, és feltárja előtte, hogyan vált a tudomány a kemény üzleti érdek szolgájává.

Ez a könyv olyan döbbenetes információkat tartalmaz, melyektől akár egy birodalom is összedőlhet – és talán így is lesz.

E könyv célja annak bizonyítása, hogy a rák a táplálkozáshoz kapcsolódó hiánybetegség. Nem baktérium, vírus vagy egy titokzatos mérgező anyag okozza a létrejöttét, hanem egy anyag hiánya, mely a modern ember étrendjében nem szerepel. Ha ez a feltevés helytálló, a rák megelőzése és gyógyítása egyszerűvé válik. Mindössze annyit kell tennünk, hogy ezt a könnyen beszerezhető, olcsó tápanyagot ismét mindennapi étkezéseink részévé tesszük.

A szerző: Edward Griffin

Neves író és dokumentumfilm-rendező. Az amerikai Ki Kicsodában is jegyzett szerző híres arról, hogy nehéz témákat választ és mindenki számára érthetően dolgozza fel őket. Olyan változatos területekkel foglalkozott, mint az Egyesült Államok nemzeti bankrendszere, a régészet és a Föld őstörténete, a nemzetközi pénzintézetek, a nemzetközi felforgató tevékenység és a terrorizmus, az adó története, az Egyesült Államok külpolitikája, a Legfelsőbb Bíróság, az ENSZ, illetve a rák kutatása és annak politikája. A Jekyll-sziget teremtménye, Téglák a csúcson, Noé bárkájának felfedezése, Trója nyitott kapui, Nem bújhatsz el, A kapitalista összeesküvés, Gyilkosabb mint a háború, A nagy mű, A nagy szökés és A félelmetes úr. Edward Griffin a University of Michigan-en végezte egyetemi tanulmányait kommunikáció szakon. Kiváló televíziós munkáját a Telly díjjal jutalmazták. Mr Griffin a The New American című magazin társszerkesztője, a The Reality Zone audio-archívum megalkotója, és egy dél-kaliforniai kiadó és multimédia-cég, az American Media elnöke.

Included Products

When you order this product, you get all the following products for free!![chained_products]

1 értékelés a termékre: Edward Griffin: A világ rák nélkül

  1. 5 / 5

    :

    Ez újabb kiadás?
    A világ egyik legjobb könyve! Kötelező olvasmánnyá kéne tenni az iskolában!!!
    A háttérhatalmi szálak valami brutálisak benne…

Mondd el a véleményed