Gyógyfüvek bibliája

Earl Mindell: Gyógyfüvek bibliája

1790 Ft

Kítűnő útmutató a gyógynövényeken alapuló új és hagyományos gyógymódokhoz, valamint annak megértéséhez, hogyan javíthatják ezek munkaképességünket, alvásunkat, közérzetünket

Elfogyott

Kategória: Címke:

Termékleírás

Earl Mindell: Gyógyfüvek bibliája egy kítűnő útmutató a gyógynövényeken alapuló új és hagyományos gyógymódokhoz, valamint annak megértéséhez, hogyan javíthatják ezek munkaképességünket, alvásunkat, közérzetünket és általában az egészségünket.

100 csúcstermék

A Vitaminkirály értékelése a Gyógyfüvek bibliája könyvről:

Több ezer gyógynövényt használnak a világon. Ehhez egy könyv terjedelme kevés. Viszont ismerünk 100 olyan csúcs hatékony gyógynövényt, ami könnyen beszerezhető, alkalmazható és elég a természetes egészséghez. Naponta elmegyünk mellettük a réten vagy az erdőszéleken. Miközben alkalmazásuk gyakorlatilag veszélytelen, szintetikus vegyszerekkel tömjük egymást, ha megbetegszünk. Ez egy fantasztikusan jó könyv. Azt kell mondanom, ha tízszer ennyiben kerülne, akkor is megvenném és ezt javasolnám minden barátomnak. A sok gagyi egészségről szóló drága könyv között kimondottan unikumnak számít. Nincs benne semmi felesleges harminc oldalas referencia irodalom vagy ötven oldalas olvasói idézetek. Ez kérem 300 oldal tömör tudásanyag, amit bárki haszonnal forgathat.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Earl Mindell: Gyógyfüvek bibliája”