Egészségre ártalmas!

Dr. Lenkei Gábor: Egészségre ártalmas!

2700 Ft

Semmit sem tud arról, hogy az egészségét leginkább fenyegető tényezők nem a dohányzás, a zsíros ételek, a koleszterin, vagy a szennyezett levegő…

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Termékleírás

Semmit sem tud arról, hogy az egészségét leginkább fenyegető, ártalmas tényezők nem a dohányzás, a zsíros ételek, a koleszterin, vagy a szennyezett levegő, hanem valami egészen más.

A szerző óvatoskodó mérlegelés nélkül tárja Ön elé azokat az önkényességeket, jogsértéseket, amelyet a magyar adófizetők pénzén fenntartott állami intézmények (OÉTI, ÁNTSz, GVH) egyes vezető tisztségviselői elkövettek a szerzővel szemben az elmúlt években.

Az írás nem egy régi sztorit mesél el. A könyv szereplői ma is posztjaikon vannak, naponta szerepelnek a médiában és úgy vannak bemutatva, mint szakértők, miközben a könyvben közölt dokumentumok alapján úgy tűnik, a jogszabályokat semmibe vevő bűnözőkről van szó.

Amennyiben egyszer is felmerült Önben az elmúlt években, hogy a vitaminok vagy gyógynövények, amiket Önnek ajánlottak vagy éppenséggel “nagyon nem javasoltak”, miért vannak folyamatos támadás alatt a médiában, szerezze meg a könyvet és olvassa el.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Dr. Lenkei Gábor: Egészségre ártalmas!”