Kosár megtekintése “Ginkgo Biloba – Vitaking (90)” hozzá lett adva a kosaradhoz.
Dong Quai (Kínai angyalgyökér) 530mg - Segítség a változókor idejére
Dong Quai (Kínai angyalgyökér) 530mg – Segítség a változókor idejéreDong Quai (Kínai angyalgyökér) 530mg – Segítség a változókor idejére

Dong Quai 530mg (100) Swanson

3140 Ft (31,4 Ft/ db)

Kínai angyalgyökér (Angelica sinensis) avagy Dong Quai Kínában, Koreában és Japánban honos, illatos gyógynövény. Hírneve a ginzengét közelíti: a legfőbb, “minden célra alkalmas” női erősítő gyógynövénynek tekintik. Segíthet a nőknek a menopauza alatt a mentális és fizikai közérzet javításában, illetve segíthet a menopauzával járó kényelmetlenségek kiküszöbölésében.

Termékleírás

Dong Quai (Kínai angyalgyökér)

Kínai angyalgyökér (Angelica sinensis) avagy Dong Quai Kínában, Koreában és Japánban honos, illatos gyógynövény. Hírneve a ginzengét közelíti: a legfőbb, “minden célra alkalmas” női erősítő gyógynövénynek tekintik.

A Dong Quai A-, E-, B12-vitaminokat tartalmaz, és gazdag különféle ásványi anyagokban.

Kifejezetten nőknek ajánljuk, mert:

Segítheti nők egészségének fenntartását – a húgy- és ivarszervi rendszer egészségét

A benne található antioxidáns vegyületek segíthetnek megvédeni a sejteket az oxidatív károsodástól. Az antioxidánsok védelmet nyújthatnak a szabad gyökök ellen.

Segíthet a nőknek a menopauza alatt a mentális és fizikai közérzet javításában, illetve segíthet a menopauzával járó kényelmetlenségek kiküszöbölésében

A klimax a női szervezet hormonális átállásának, a változó kornak görög  elnevezése. Bár a hormonális változás minden idősödő embert érint, a klimaxot főleg a női változókorra használják, mivel az ezzel járó testi, lelki tünetek látványosabbak. A női klimax a tüszőhormon-termelés csökkenésével, majd teljes megszűnésével jár együtt (menopauza). A petefészkek öregedése illetve ebből adódóan petesejtek mennyiségének csökkenése természetes és elkerülhetetlen dolog.

35 éves kor felett már elindul ez a folyamat, de jellemzően évekig nincsenek látványos tünetei. Nagyjából 50 éves kor körül marad el végérvényesen a menstruáció.

A Swanson Premium Dong Quai készítménye kapszulánként 530 mg szárított dong quai gyökeret tartalmaz.

Ne szedje a terméket, ha terhes, vagy szoptat. A termék növelheti a bőr fényérzékenységét!

További női termékek az áruházban itt >

További információk

Napi ajánlott mennyiség:

5 kapszula

OGYÉI bejegyzési szám:

19009/2017

Figyelmeztetés:

Ne szedje a terméket, ha terhes, vagy szoptat. A termék növelheti a bőr fényérzékenységét!

Kiszerelés:

100 kapszula

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Dong Quai 530mg (100) Swanson”