Doulux-Helix Water

David L. G. és dr. Shui-Yin Lo: Double-Helix Water

1450 Ft

David L. Gann, dr. Shui-Yin Lo könyve részletesen bemutatja a Double Helix Water felfedezésének történetét és azt, hogyan lehet képes ultratiszta víz gyógyítani a betegségek

Termékleírás

Az ultra tiszta víz felfedezése

David L. Gann, dr. Shui-Yin Lo könyve részletesen bemutatja a Double Helix Water felfedezésének történetét és azt, hogyan lehet képes ultratiszta víz gyógyítani a betegségek 80%-át.
A könyv a kutatás azon részét ismerteti, ami magának szobahőmérsékleten szilárd vízfázisnak a megtalálásához vezetett azok után, hogy a létezését matematikai úton előre megjósolták. A szerzők – lévén nem orvosok – nem igazán foglalkoztak a víz szervezetben betöltött szerepével, de hamar nyilvánvalóvá vált számukra, hogy valami olyasmit találtak, ami alapjaiban fogja megváltoztatni az orvoslást.

Gyógyulások

Mint olvasható a könyvben: “Szájhagyomány útján megkerestek bennünket és könyörögtek az emberek, a súlyos betegektől kezdve a halál közelében állókig, hogy hadd kapjanak ebből a vízből. Közülük 80% vagy teljesen felgyógyult vagy most van felépülőben; nem csak a rákból, hanem sok más, úgynevezett gyógyíthatatlan betegségből, beleértve a Parkinson-kórt, a cukorbetegséget, a lupust és az ízületi gyulladást. Ez a víz gyógyította meg őket? Ismét csak NEM. Ők gyógyították meg saját magukat. De a víz hozzátartozott ahhoz, amit alkalmazniuk kellett a saját védekező̋ rendszerük fölépítésére.”
Mi a Double-Helix Water? Olvassa el a könyvet és fedezze fel saját maga.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “David L. G. és dr. Shui-Yin Lo: Double-Helix Water”