Vitaking D3 vitamin csepp
D3 vitamin csepp címke

D3 vitamin csepp

5 az 5-ből 3 vásárlói értékelés alapján
(3 vásárlói értékelés)

2190 Ft (7 Ft/csepp)

A Vitaking legújabb D-vitamin készítménye 2000NE D-vitamint tartalmaz cseppenként.  Nem tartalmaz semmi mást, csak MCT olajat és D-vitamint. Az MCT olaj egy közepes láncú zsírsav, melynek különlegessége, hogy emésztése jóval könnyebb, mint az átlagos, hosszú láncú zsírsavaké. Kiválóan alkalmas mind a felnőttek, mind a gyermekek napi D-vitamin szükségletének kielégítésére.

 

Elfogyott

Termékleírás

D3 vitamin csepp – természetes összetevőkkel

Kitűnő ár/érték arányú D3 vitamin csepp készítmény cseppenként 2000NE hatóanyag-tartalommal 10 ml-es kiszerelésben. Nem tartalmaz semmi mást, csak MCT olajat és D-vitamint. Az MCT olaj egy közepes láncú zsírsav, melynek különlegessége, hogy emésztése jóval könnyebb, mint az átlagos, hosszú láncú zsírsavaké. Ez egy nagyon egészséges olaj, és egyre népszerűbb az egészséges életmódot folytatók körében.

A bőrünket ért ultra-viola (UV-B) sugárzás hatására egy bonyolult, több lépésből álló folyamat során főként koleszterinből a testünk képes d-vitamint előállítani.  Ezzel kicsit kilógunk az állatvilágból, mivel a szőrös-tollas egyedek látszólag csupán étrendi forrásból képesek d-vitaminhoz jutni, lévén soha nem éri fény a bőrüket.

Az emberek nagy része évente egy vagy két hetet tölt a napon, a többi idejét irodában, házakban, autóban vagy egyéb zárt helyeken tölti jellemzően felöltözve és a bőrüket alig éri napfény. A gyerekeknél is hasonló a helyzet egész évben. Reggel felszállnak a buszra, vagy beszállnak az autóba, kiszállnak az iskolánál és már mennek is az osztályterembe.  Hiába süt kinn a nap, sajnos a D-vitamin a bőrüket ért napsugárzás hatására termelődik (amennyiben elég magnézium van a szervezetünkben), és nem a napsugárzás látványától. Ráadásul a szervezet D-vitamint előállító képessége a korral csökken. Amennyiben kevés napfényhez jutsz, célszerű pótolni a D-vitamint legalább 2000NE mennyiségben.

D3 vitamin csepp MCT olajban

A D-vitamin (D3 vitamin) zsírban oldódik. A Vitaking D vitamin csepp már eleve olajban oldva tartalmazza a hatóanyagot. Nagyvárosokban, ahol sűrű a szmog, emelni kell a D-vitamin bevitelt. Alapvető feladata a vér kalcium- és foszforszintjének szabályozása, a csontok erősítése és az egészséges fogazat fenntartása.

A D vitamin előnyei:

 • Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulá­sához.
 • Hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához.
 • Hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenn­tartásához.
 • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
 • Szerepet játszik a sejtosztódásban

Ez a Vitaking D3 vitamin csepp cseppenként 2000NE (50 microgramm) D-vitamint tartalmaz.

Napi ajánlott mennyiség: 2 csepp (4000 NE)

Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánljuk még az Epres D-3 vitamin 2000 NE rágótablettát ajánljuk ▷

 

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

2 csepp (4000NE)

Kiszerelés:

10 ml (320 csepp)

OGYÉI bejegyzési szám:

22117/2019

3 értékelés a termékre: D3 vitamin csepp

 1. 5 / 5

  :

  A témát jól ismerő orvosként tényleg ez egy kiváló készítmény, és az ára is a legjobb.
  A leírás is nagyon jó, csak azzal egészíteném ki, hogy a magnézium ugyanolyan fontos mint a kalcium és a foszfor,
  de valamiért ezt nem hangoztatja senki. Sokkal több embernek van csontritkulása magnézium hiánytól, mint a kalciumtól…..

 2. 5 / 5

  :

  Jó formája a D3 vitaminpótlásnak, mert már MCT olajban oldott állapotban van a D3 vitamin.
  DE: Nagyon sokan szednek CSAK D3 vitamint, viszont a megfelelő szedése ennek a viatminnak: A+D3+K2 vitaminok+Magnézium(-citrát/-biszglicinát/-taurát), mindenképpen szerves Mg (és ne pl. Magnézium-oxid).
  https://www.youtube.com/watch?v=bY-JzyZIyfU

 3. 5 / 5

  :

  Nagyon kedvelem a terméket és előnyben is részesítem a hasonló cseppformátumokat,biztosabban felszívódik a szájból,mint egy tabletta és ha beteg vagy akkor is be tudod venni mert nincs étkezéshez kötve!hamarabb éreztem a hatását mint a kapszulás verzióknál,bár én már hosszú ideje szedek nagy dózisú d vitamint,ha beteg vagyok növelem a cseppszámot,és hát árban ez verhetetlen,nem beszélve nulla a feleslegesen hozzáadott anyagok(szinezék,tartósító,sűrítő stb.Csak ajánlani tudom!!

Mondd el a véleményed