Akció!
Egészséges ajándék cukorbetegeknek 10% kedvezmény, ingyen szállítás!
25naphuVitaking Gymnemaxvitaking_chia

Cukorbetegeknek

4970 Ft 4473 Ft

Benne járunk már a nagy év végi ajándékozási lázban. Önnek is mindig fejtörést okoz, hogy mivel lepje meg szeretteit? Sajnos kevés család van napjainkban, ahol ne fordulna elő valakinél vércukor-probléma. Amit most szeretnénk a figyelmébe ajánlani, egy kitűnő megoldás arra, hogy valami hasznossal és egészségessel lepje meg szeretteit. Ez egy remek ajándék cukorbetegeknek.

Termékleírás

Ajándékozzon idén valami egészségeset

Ez az összeállítás cukorbetegeknek ajánlott.

1 db 25nap.hu – a cukorbetegség gyógyítható című könyv

A cukorbetegség gyógyítható – mint azt a könyv címe is sugallja, a 25nap.hu nem kevesebbet ígér olvasóinak, mint hogy 25 nap alatt megszabadulnak cukorbetegségüktől, a könyvben leírt módszerrel.

A szerző üzenete az olvasóknak:

“Természetgyógyászként túl gyakran találkoztam a diabétesszel. A hivatalos statisztikáknak megfelelő arányban, jellemzően az életmóddal összefüggésben kialakult az un. II-es típusú cukorbetegség az, ami a legtöbb fejtörést okozta. Az évek során egyetlen alkalommal keresett meg egy család, ahol a gyermek I-es, azaz inzulinhiánnyal járó cukorbeteg volt. Ezzel szemben több tucat embert ismerek, akik a betegség különböző fázisában vannak, pedig szervezetük bőségesen termel inzulint – egyelőre.”

Mára a 25 napos  program több ezer résztvevője igazolhatja, hogy van lehetőség a gyógyulásra, és figyelemreméltóan gyorsan.

1 doboz Gymnemax gyógynövény komplex

Vitaking Gymnemax három olyan gyógynövényt tartalmazó komplex készítmény, amelyek külön-külön fogyasztva is igen jótékonyan hatnak a szervezetre, ilyen kombinációban pedig nagyon jól erősítik egymás hatékonyságát. Fahéjat, gymnema sylvestre levelet, és fehér eperfa levelet tartalmaz megfelelő kombinációban.

  • – A fahéj az egészséges életmód részeként hozzájárulhat a szervezet szénhidrát/cukor egyensúlyának fenntartásához. ezáltal hozzájárulhat az egészséges szénhidrát-cukor anyagcseréhez. cukorbetegeknek célszerű rendszeresen fogyasztani.
  • – A gymnema sylvestre gyógynövény segíthet a súlycsökkentő programokban, mint természetes étvágycsökkentő, segít fenntartani az egészséges étvágy mértékét, elősegítheti a vér normális   cukorszintjét.
  • – Az eperfa levél kivonata hozzájárulhat a szervezet szénhidrát-anyagcsere egyensúlyának fenntartásához

1 doboz Vitaking Chia mag

A chia mag Dél-Amerikából származik, ahol a Maják és az Aztékok használták a jobb fizikai és mentális állóképesség elérése érdekében. Maga a “chia” szó a Maja nyelvben energiát jelent, ami nem is meglepő, ha csak azt tudjuk, hogy milyen hatalmas a tápértéke.

A Chia mag kitűnő rostforrás. Remek vastagbél tisztító. Ténylegesen kipucolja az emésztőrendszert, így több értékes tápanyagot tud felszívni a szervezet, míg a hulladék kikerül az emésztőrendszerből. A chia maggal könnyebb lehet a fogyás is, mivel az élelmiszer ízének megváltoztatása nélkül juttat több tápanyagot a szervezetbe. Mivel a szénhidrátok felszívódását lassítja, ezért hamar úgy érezheti, hogy megtelt. A magok kitisztítják a régi “szemetet” a belekből, így méregtelenítve fogyhat. Kiváló táplálék cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak is.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Cukorbetegeknek”