Grapefruit mag kivonat
grapefruitmag_csepp_bioextra

Bioextra Grapefruit mag kivonat

5 az 5-ből 3 vásárlói értékelés alapján
(3 vásárlói értékelés)

1415 Ft (70,75 Ft/ml)

A Bioextra Grapefruit mag kivonat valódi grapefruitból készül hozzáadott mesterséges adalékanyag nélkül. Bioflavonoid és glikozid tartalma segíthei a szervezet ellenálló képességét a gyomor és bélrendszer immunitásának támogatásával és a mikrobiológiai egyensúly fenntartásával! Töltse fel Ön is kimerült szervezetét!

Termékleírás

Természetesen, adalék mentesen

A Bioextra Grapefruit mag kivonat valódi grapefruitból készül, hozzáadott mesterséges adalékanyagok nélkül! A grapefruitmagnak rengeteg előnye van. Nagyon jó C-vitamin forrás, tartalmaz káliumot, pektint…stb. Bár nem jellemző hogy sokat ennénk belőle. Ezért érdemes kivonatként alkalmazni.

Bioflavonoid és glikozid tartalmának köszönhetően segíti a szervezet ellenálló képességét a gyomor és bélrendszer immunitásának támogatásával és a mikrobiológiai egyensúly fenntartásával.

Számos irodalom született már arról, hogy e gyümölcsmag kivonata 800 baktérium- és vírustörzs, valamint 100 gombafaj és számos egysejtű parazita növekedését már nagy higításban is gátolja, miközben a bélflórát nem károsítja! Már a szájban, a lenyeléskor megkezdi a teljes emésztőrendszer tisztítását, különösen fontos ez, mivel a legtöbb mikroorganizmus éppen így kerül a szervezetünkbe.

Koncentrált hatóanyag

A Bioextra kivonatban található citrus bioflavonoidok, gyökbefogó és antioxidáns tulajdonsággal rendelkeznek, ezért fokozzák a C-vitamin hatását. A kivonatban rezídium is van; vagyis a grapefruit-gyümölcs préselése után fennmaradt koncentrált hatóanyag: héj, gyümölcsmaradék és mag egyaránt, a grapefruit legértékesebb része standardizálva a megfelelő töménységre.

Ha kedveli a természetes, adalékanyagoktól mentes megoldásokat, töltse fel Ön is lemerült szervezetét a Bioextra kivonattal!

forrás: bioextra.hu

További információk

Napi ajánlott mennyiség:

Felnőtteknek napi 2-3-szor 10-15 cseppet egy pohár folyadékkal bevenni.

Kiszerelés:

20 ml

3 értékelés a termékre: Bioextra Grapefruit mag kivonat

 1. 5 / 5

  :

  A gyerek nagyon nehezen veszi be a gyógyszert, így legtöbbször anélkül, de ezzel gyógyult. Nekünk bevált.

 2. 5 / 5

  :

  Remek.

 3. 5 / 5

  :

  A párommal minden télen kúraszerűen szedjük,nem is voltunk betegek!! Nagyszerű egy termék!!

Mondd el a véleményed