Leírás
A tenger kincse
Cserélje le a konyhájában a sót finom tengeri sóra! A tengeri só legalább hetvenféle ásványi-anyagot és nyomelemet tartalmaz, melyek fontos szerepet töltenek be a szervezetben.
Finom szemű, tiszta tengervízből párologtatással készül, garantáltan pergés segítő adalékok nélkül.
A hagyományos konyhasó annak érdekében, hogy csillogóan fehér legyen, ne csomósodjon bele a sótartóba számtalan fizikai és kémiai eljáráson esik át. Az értékesebb ásványokat kinyerik belőle, és vegyszerekkel szennyezik. És nem csak a mesterséges hozzáadott kálium-jodidról vagy a nátrium-nitritről beszélünk, ami kutatások szerint rákkeltő hatású, hanem például az alumínium-hidroxidról, amit az állagának megtartása miatt úgy kevernek bele, hogy még a csomagolásán sem kötelesek feltüntetni. A szakemberek a konyhasóban található mennyiséget problémásnak tartják, az alumínium ugyanis igazolt módon lerakódhat az agyban. A sófogyasztásunk sokszorosa a szükségesnek. Nem arra szeretnék itt senkit bíztatni, hogy egyen több sót. Ellenkezőleg. Ha már sózunk, sózzunk úgy, hogy az élvezeti értékén kívül legyen élettanilag hasznos dolog benne. Ezt el tudjuk érni a finom szemcsés tengeri só használatával.
Byodo tengeri só – természetes, jódozatlan
Ez a só az Atlanti-óceánból származik. Finom, jódozatlan. Az előállítási eljárás tisztaságának köszönhetően hozzáadott anyagok nélkül állítják elő, hogy a só megőrizze az összes ásványi anyagot, ami megtalálható benne (pl. kálium, mangán, cink, kalcium. A Byodo só finom szemű, tiszta tengervízből párologtatással készül. Garantáltan pergés segítő adalékok nélkül. Garantáltan nem tartalmaz semmiféle fehérítőszert, csomósodásgátló anyagot, ezáltal a termék valóban természetes.
A szépség jegyében – A tenger erejével
A tengeri só nemcsak vitaminokban, ásványi anyagokban, hanem bróm- és jódvegyületekben is igen gazdag. Hatására felgyorsul a szövetek méregtelenítése, a tápanyagok jobban felszívódnak, szabályozzák a szövetek pH-értékét, és a bőr hosszún időn keresztül hidratált marad. A tengeri sóban lévő ásványi anyagok szükségesek a szervezet só-víz háztartásának egyensúlyozásához, nélkülözhetetlenek az izmok és az idegek, és gyakorlatilag minden más sejt működéséhez.
- Eredeti tengervizet készíthetünk otthon, ha betartjuk a higítási arányokat: 1,5 liter vízhez adjunk 50 gramm tengeri sót!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.