Aloe Vera kapszula - Swanson
sw_aloe_capsAloe vera kapszula 200:1 koncentrátum!

Aloe Vera – Swanson

2990 Ft (29,9 Ft/db)

Évszázadok óta az Aloe Vera mindig megbecsült, természetes gyógyír volt. Világszerte többféle névvel is illették, mint például: „A mennyei termés” az „Élet gyümölcse” a „Csodanövény”. Az Aloe Vera valóban különleges növény,  Egyiptomban a fáraók a hosszú élet elixírjének tartották. A Swanson Aloe készítmény 25 mg Aloe Verát tartalmaz 200:1 koncentrátum formában, ami megfelel  5 g friss Aloe zselének.

Elfogyott

Termékleírás

Aloe Vera – egészség a levelekben

Az aloe vera és más aloe-fajok leveleiből kinyert kocsonyás anyagot már jóval Kleopátra uralkodása előtt is használták külsőleg égési sebek és kisebb sérülések kezelésére.

Az egyik legrégebbi gyógynövényünk. Már az egyiptomiak is használták, és a “halhatatlanság” növényének” hívták. Manapság a növény kivonatait széles körben használják az alternatív gyógyászatban és a kozmetikai iparban is. Samponok, tusfürdők, krémek, arcradírok kedvelt összetevője, ám érdemes elolvasni a termék címkéjt, hogy vajon mennyit is tartalmaz. Az összetevők felsorolásánál figyelni kell rá, hogy valahol az első helyen legyen.

Dísznövény és gyógynövény is egyben

Napjainkban a házipatikák nélkülözhetetlen növénye, dísznövényként és gyógynövényként is funkcionál a háztartásokban. Az Aloe Vera kis igényű, szerény növény, melyet probléma nélkül nevelhetünk magunk is. Így szükség esetén mindig van kéznél egy friss levél, mellyel a bőr leégése vagy sérülése esetén elsősegélyt nyújthatunk. Ahhoz azonban, hogy a gyógynövény hatóanyagai beérjenek, legalább ötéves kort kell elérnie.

A növény nedvében több mint 200 féle hatóanyag található, többek között vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és enzimek. A benne lévő hatóanyagok egymáshoz viszonyított aránya tökéletesen igazodik a szervezetünk igényeihez, ráadásul az értékes összetevők egymás szinergistái.

Ha nem szereti a gél ízét, akkor ezt a könnyen lenyelhető gélkapszulás készítményt Önnek találták ki.

Az aloe vera:

  • Hozzájárul a mikroorganizmusok elleni természetes védekezéshez.
  • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
  • Segítheti az egészséges bőr és hámréteg kialakulását.

Próbálja ki a többi Aloe Vera tartalmú termékünket is!

További információk

Kiszerelés:

100 gélkapszula

Napi ajánlott mennyiség:

1 gélkapszula

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

OGYÉI bejegyzési szám:

4118/2008

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Aloe Vera – Swanson”