Leírás
Mandulás szaloncukor természetes édesítőszerekkel
Szaloncukor cukor nélkül? Lehetséges! Teljenek édesen egészségesen az ünnepek! Az Almitas mandulás szaloncukor finomított cukor hozzáadása nélkül készült, eritrittel és steviával.
Gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes, vegán.
…egy egészséges édesség.
Mandulás szaloncukor étcsokoládéba mártva
Összetevők: kakaómassza, édesítőszerek (eritrit, természetes édesítőszer: E 960A stevia rebaudiana növényből kivonva), élelmi rost (inulin, dextrin, oligofruktóz), kakaóvaj, kókusztejpor, növényi zsír (kókusz), mandula paszta 4% (100% mandula), emulgeálószer (napraforgólecitin), tartósítószerek (Na-benzoát, K-szorbát), antioxidáns (alfa-, béta-, gamma és delta tokoferolok keveréke, aszkorbinsav), mandula aroma 0,01%.
- Nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket, pisztáciát és szóját tartalmazhat.
- Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
- Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
- Gluténmentes, vegán.
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 1916kJ / 458kcal Zsír: 45,8g ebből telített zsírsavak 31,2g Szénhidrátok: 26,4g ebből cukor 1,83g ebből poliolok 19g Rostok: 16g Fehérje: 7,1g Só: 0,34g
Nettó tömeg: 250g (+/- 5%) Minőségét megőrzi: 30-06-2024 Tárolás: Hűvös (18-23°C) és száraz helyen (70% relatív páratartalom mellett).
Stevia – egy természetes édesítő
A Stevia egy dél-amerikai gyógynövény, mely természetéből eredendően édes. A növény kivonatait (port, szirupot, tablettát, szirupot) és a szárított tealeveleket a világ minden táján széles körben használják édesítésre (a tiszta kivonatok kb. 30-330-szor édesebbek a nádcukornál). Az ázsiai országokban a Stevia évtizedek óta elfogadott és ismert használják üdítőitalok, cukormentes rágógumik, joghurtok, savanyúságok, zöldségek, szárított tengeri gyümölcsök és sütemények édesítésére.
Az édesítőszerekben egy a közös: mindegyik édes. Amiben viszont különböznek, hogy mindegyik másként édes. Hasonlítsuk össze a nádcukor és a méz ízét, vagy a juharszirupot a fruktózzal (gyümölcscukorral). Az ízük és az édességük mértéke eltér. Másként kell adagolni, más a kalória tartalmuk és más ízhatást kapunk ha ételekbe, italokba keverjük őket. Így van ez a Steviával is.
Számos édesítőszerrel szemben a 100/%-os Stevia édesítőszerek előnye, hogy kalória-és szénhidrátmentes, nulla a glikémiás indexe és sütésnél-főzésnél 198 Celsius fokig megtartja az édes ízét. cukorbetegek is fogyaszthatják.
Édesítsd meg vele az Ünnepeket! Szerezd be most!
A mandulás szaloncukor nem csak a karácsonyfa dísze lehet, a téli időszakban pár szemet munkába vagy az iskolába is magunkkal vihetünk.
További egészséges édességek itt!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.