Leírás
Erdei gyümölcsös szaloncukor természetes édesítőszerekkel
Szaloncukor cukor nélkül? Lehetséges! Teljenek édesen egészségesen az ünnepek! Az Almitas erdei gyümölcsös szaloncukor finomított cukor hozzáadása nélkül készült, eritrittel és steviával.
Gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes, vegán.
…egy egészséges édesség.
Erdei gyümölcsös szaloncukor étcsokoládéba mártva
Összetevők: kakaómassza, édesítőszerek (eritrit, természetes édesítőszer: E 960A stevia rebaudiana növényből kivonva), élelmi rost (inulin, dextrin, oligofruktóz), kakaóvaj, kókusztejpor, növényi zsír (kókusz), erdei gyümölcs püré 9,4%, emulgeálószer (napraforgólecitin), tartósítószerek (Na-benzoát, K-szorbát), antioxidáns (alfa-, béta-, gamma és delta tokoferolok keveréke, aszkorbinsav), eper aroma 0,01%.
- Nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket és szóját tartalmazhat.
- Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
- Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
- Gluténmentes, vegán.
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 2204kJ / 527kcal Zsír: 40g ebből telített zsírsavak 28g Szénhidrátok: 28g ebből cukor 4g ebből poliolok 19g Rostok: 14g Fehérje: 8g Só: 0,1g
Nettó tömeg: 250g (+/- 5%) Minőségét megőrzi: 30-06-2024
Stevia – egy természetes édesítő
A Stevia egy dél-amerikai gyógynövény, mely természetéből eredendően édes. A növény kivonatait (port, szirupot, tablettát, szirupot) és a szárított tealeveleket a világ minden táján széles körben használják édesítésre (a tiszta kivonatok kb. 30-330-szor édesebbek a nádcukornál). Az ázsiai országokban a Stevia évtizedek óta elfogadott és ismert használják üdítőitalok, cukormentes rágógumik, joghurtok, savanyúságok, zöldségek, szárított tengeri gyümölcsök és sütemények édesítésére.
Az édesítőszerekben egy a közös: mindegyik édes. Amiben viszont különböznek, hogy mindegyik másként édes. Hasonlítsuk össze a nádcukor és a méz ízét, vagy a juharszirupot a fruktózzal (gyümölcscukorral). Az ízük és az édességük mértéke eltér. Másként kell adagolni, más a kalória tartalmuk és más ízhatást kapunk ha ételekbe, italokba keverjük őket. Így van ez a Steviával is.
Számos édesítőszerrel szemben a 100/%-os Stevia édesítőszerek előnye, hogy kalória-és szénhidrátmentes, nulla a glikémiás indexe és sütésnél-főzésnél 198 Celsius fokig megtartja az édes ízét. cukorbetegek is fogyaszthatják.
Édesítsd meg vele az Ünnepeket! Szerezd be most!
Az erdei gyümölcsös szaloncukor nem csak a karácsonyfa dísze lehet, a téli időszakban pár szemet munkába vagy az iskolába is magunkkal vihetünk.
További egészséges édességek itt!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.