Hívjon minket ingyen! +36 (80) 880 800

Dr.Chen Instant Máriatövis Forte tea 15X10g
Dr.Chen Instant Máriatövis Forte tea 15X10g
2 495 Ft
ÚJ

Dr.Chen Instant Máriatövis Forte tea 15X10g

Dr.Chen Instant Máriatövis Forte tea egy speciális gyógynövényes étrend-kiegészítő, máriatövissel, schizandra gyümölccsel, édesgyökér kivonattal, gyömbér kivonattal, ginseg kivonattal és jujuba gyümölccsel.

A máriatövis támogatja a máj egészségét és segít a méregtelenítésben. A gyömbér segítheti az emésztést, hozzájárulhat a normál emésztési folyamatok fenntartásához

A termék instant por formában érkezik, amely könnyen oldódik, és így gyorsan felszívódik a szervezetben. Kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék megóvni májukat a mindennapi terhelésektől, különösen azokban az időszakokban, amikor a szervezet fokozott méregtelenítésre szorulhat. Használata különösen ajánlott azoknak, akik alkoholt fogyasztanak, nehéz ételeket esznek vagy gyógyszereket szednek, mert ezek mind megterhelhetik a májat. A praktikus, azonnal oldódó formula pedig megkönnyíti a mindennapi használatot.

2 495 Ft
Egységár: 166 Ft/db
A vásárlás után járó pontok (regisztrált vásárlóknak): 75 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Máriatövis forte tea, a természet ereje minden kortyban

A Dr. Chen Istant Máriatövis Forte tea egy olyan természetes alapú étrend-kiegészítő, amely kifejezetten a máj támogatására készült. Az instant por kiválóan oldódik vízben vagy más folyadékban, így gyors és kényelmes módot biztosít a napi szintű májtámogatásra.

A mai életmód, amelyet gyakran jellemeznek a stressz, a feldolgozott ételek fogyasztása és a környezeti toxinokkal való érintkezés, fokozott igénybevételt róhat a májra. A máriatöviss, illetve legjelentősebb hatóanyag a szilimarin segítséget nyújthat a szervezet méregtelenítő folyamataiban, támogatja az emésztést, és elősegítheti a máj megfelelő működését. A máj fontos szerepet játszik az anyagcsere szabályozásában és a méreganyagok lebontásában, így ennek támogatása elengedhetetlen az egészséges életmódhoz.

A Dr. Chen Istant Máriatövis Forte tea összetvői:

  • A schizandra gyümölcs adaptogén tulajdonságokkal rendelkezik, támogatja a szervezet stresszhez való alkalmazkodási képességét
  • Az édesgyökér hatóanyagai hozzájárulnak a gyomor és a vékonybél nyálkahártyájának normál működésének fenntartásához.
  • A gyömbér segítheti az emésztést, hozzájárulhat a normál emésztési folyamatok fenntartásához
  • A ginseng gyökér  támogathatja az immunrendszer egészséges működését.
  • A jujuba gyümölcs a keleti kultúrában nagyra becsült része a mindennapi étkezésnek.

Kinek ajánljuk az Instant Máriatövis Forte teát?

Különösen azok számára ajánljuk, akik alkoholt fogyasztanak, nehéz ételeket esznek, vagy rendszeresen szednek gyógyszereket, amelyek megterhelik a májat. Az instant formula pedig különösen praktikus, mivel gyorsan elkészíthető és könnyen beilleszthető a napi rutinba.

Válaszd a Máriatövis Forte Instant terméket, hogy gondoskodj a májad megfelelő működéséről természetes módon, és támogasd szervezeted méregtelenítő folyamatait! 

Nettó tömeg: 150 g

Összetevők: máriatövis gyümölcs kivonat, schizandra gyümölcs kivonat, gyömbér gyökér kivonat, édesgyökér kivonat, ginseng gyökér kivonat, jujuba gyümölcs kivonat, szacharóz.

Hatóanyagok napi 1 tasakra: Máriatövis kivonat: 1,5g, ebből silymarin: 100mg, Ginseng gyökér kivonat: 1,5g, ebből ginsenosid: 4mg, Édesgyökér kivonat: 1,5g, Schizandra gyümölcs kivonat: 1,5g, Gyömbér gyökér kivonat: 1,5g, Jujuba gyümölcs kivonat: 1,5g.

Adagolás: naponta 1 tasak granulátum elfogyasztása javasolt.

Felhasználási javaslat: egy tasak tartalmát 2-3 dl forró vagy langyos vízben feloldva kellemes ízű ital nyerhető. Tárolás: száraz, hűvös helyen. Forgalmazó: Oriental Herbs Kft, 1106 Budapest, Keresztúri út 176-178. OGYÉI notifikációs szám: 17662/2016.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Csomagajánlatok
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek