Ingyen szállítás, ingyen D-vitamin

Szereti kényelmesen, az otthonában átvenni a megrendelt termékeket, de nem szeret szállítási költséget fizetni? Azon felül, hogy minden 3000 Ft feletti megrendelésre ingyen szállítás érvényes, ha postai szállítással kéri a csomagot (postaköltség 990 Ft helyett 0 Ft)  még egy doboz ingyen D-vitamin is az Öné lehet, ha most rendel! Hogyan?

Szerezze be kedvenc vitaminjait, gyógynövényeit nálunk most!

Szeptember 7-e, péntek éjfélig a 10.000 Ft feletti vásárlás esetén AJÁNDÉKBA küldünk egy doboz 1510 Ft értékű D-vitamint!

Ingyen szállítás mellé ráadásnak ingyen D-vitamin szeptember 7-ig!

Ingyen D-vitamin 10.000 Ft-os rendelés felett

Rendelése mellé most ingyen szerezheti meg ezt a kiváló D-vitamin készítményt! Vége a nyárnak, jönnek a borús hétköznapok, így már ha szabadban vagyunk sincs annyi lehetőségünk D-vitaminhoz jutni mint nyáron. Rendelje meg most kedvenc vitaminjait, és szerezzen ajándékba egy egy doboz D-vitamint!

Fontos!

Az ajánlat más akciókkal, kedvezményekkel nem összevonható.  Az ajándék termékeket ne tegye kosárba, látni fogjuk ha elérte az összeghatárt, és már csomagoljuk is az összeghatárnak megfelelő ajándékot. Az akció 2018. szeptember 3-tól 2018. szeptember 7-ig tart.

A 3000 Ft feletti rendelések postaköltsége 0 Ft!

Szerezze be kedvenc vitaminjait, gyógynövényeit és élelmiszereit most!

  • ● Nem kell sorban állnia az üzletekben, ezzel rengeteg időt takaríthat meg, amit valószínűleg másra is tud fordítani.
  • ● Sok-sok liter üzemanyagot megspórolhat – Mivel ki sem kell tennie a lábát a lakásból, nem kell drága üzemanyagra költenie.
  • ● Non-stop vásárolhat – ha éjszaka ér rá, akkor is nyugodtan böngészhet és rendelhet webáruházunkban. Nem kell aggódnia, hogy nem ér oda a nyitvatartási időn belül, hiszen mi sosem         zárunk be.
  • ● Ennél kényelmesebb vásárlási mód aligha létezik – saját otthonában kényelmesen elhelyezkedve, hátradőlve válogathat kedvére, ameddig csak akar.
  • ● Nagyon gyors módszer – ma megrendeli, és akár másnap már át is veheti a csomagot az Ön által kijelölt helyen, mindezt úgy, hogy egy lépést sem kell tennie érte.
  • ● Környezetbarát módon vásárolhat – mivel nem cirkál autóval a városban, így környezetét sem szennyezi, és így Ön is tisztább levegőt szív, azaz saját magát is kevésbé károsítja.
Irány az áruház ►

Névjegy Vitaminkirály (MJ)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.