Blog

Nem biztonságos a C-vitamin?

Mennyire biztonságos a C-vitamin?
Mennyire biztonságos a C-vitamin? “A tudomány tragédiája, amikor egy gyönyörű hipotézist egy csúnya tény tesz tönkre.”  A C-vitamin biztonságos. Ez nem vélemény, hanem tudományos tény. Hogyan lehet megállapítani, hogy egy anyag mennyire biztonságos? Először is: teljesen biztonságos szer nincs. Még a víz sem az. Talán 8 liter körüli víz rövid .

Mi jut eszébe először, amikor a C-vitaminra gondol?

Mi jut eszedbe először, amikor a C-vitaminra gondolsz?
Kipréselték, majd kiszárították az agyamat. A maradékot elszállították mondjuk 3000km-re. Ott felhígították vízzel, adtak hozzá pár dolgot, beletöltötték egy szögletes kartondobozba. És még mindig 100% -os maradt? Hogyan lehet egy dobozos sárga folyadék ezen műveletek után is 100 százalékos? Térjünk rá a C-vitaminra…

Hiánya cukorbetegséghez vezethet…

Hiánya cukorbetegséghez vezethet...
Az elégtelen vagy csökkent D-vitamin szint jelentősen megnövelheti a metabolikus szindróma rizikóját, ami a cukorbetegség előszobájának tekinthető. Kínai és angol kutatók úgy találták, hogy 52%-al gyakrabban fordul elő a metabolikus szindrómaként ismert tünetegyüttes azoknál az embereknél, akiknek D-vitamin hiánya van.

A szőlő 6 egészségügyi előnye

Szőlő - 7 ok, hogy miért egye rendszeresen!
A szőlő az egyik legfinomabb, és táplálkozási szempontból az egyik legértékesebb gyümölcsünk. Az ősz közeledtével egyre többször találkozhatunk vele a boltok polcain, és egyre elérhetőbb áron juthatunk hozzá. Amellett hogy finom,most jön a szezonja, és mindenkit buzdítunk a fogyasztására, nézzük, milyen előnyös egészségügyi hatásai vannak.