4 Column Sidebar

A magnézium 11 bizonyítékon alapuló egészségügyi előnye

A magnézium 11 bizonyítékon alapuló egészségügyi előnye
Miért fontos a magnézium? A magnézium kulcsfontosságú az agy és a test számára. Számos előnye van, beleértve a szívet, a vércukorszintet és a hangulatot. Sok élelmiszerben megtalálható, a leveles zöldségektől a diófélékig, magvakig és babig. A vércukorszint szabályozásától a sportteljesítmény fokozásáig kulcsfontosságú az agy és a test számára. Mégis, .

Mit kell tudnunk a béta-karotinról?

Béta-karotin: Mi mindent érdemes tudnunk róla?
Mi a béta-karotin? A béta-karotin a karotinoidok egy fajtája. A karotinoidok zsírban oldódó antioxidánsok, amit a növények termelnek annak érdekében, hogy megvédjék magukat a szabad gyökök károsító hatásától, amik a rák, a szívbetegség és más degeneratív betegségek okozói. A természetben több mint 600 karotinoid található, ám ebből a nyugati .

A telomerek lennének a kulcs a hosszú, fiatalos élethez?

A telomerek lennének a kulcs a hosszú, fiatalos élethez?
Mik azok a telomerek? A telomerek – a kromoszómák végén található „sapkák”, amelyek megvédik a DNS-t a károsodástól – összefüggésben vannak élettartammal. Elméletileg a hosszabb telomereknek lehetővé kell tenniük a sejt számára, hogy többször osztódjon, és így tovább éljen. Egy új tanulmány azonban azt sugallta, hogy a hosszabb telomerek .

Milyen egészségügyi előnyei vannak az acai bogyóknak?

Az acai bogyók előnyei: Mutatjuk, mi mindenben segíthet ez a kis bogyó!
Mit az az acai bogyó? Az Acai bogyók antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek javíthatják a szív egészségét, a memóriát és védhetnek a rák ellen. Kaphatók szárítva, fagyasztva, gyümölcslé, por és étrend-kiegészítő formában is. Az acai bogyó egy szőlőszerű gyümölcs, amely Dél-Amerika esőerdőiben őshonos, az Acai pálmafákról szüretelik. A gyümölcsök körülbelül 1-2 .

8 tipp a túlsúly ellen

Túlsúly ellen
Mit tehetsz túlsúly ellen? Az elhízás nem csupán esztétikai probléma, hanem komoly egészségügyi kockázati tényező. Olyan betegségek rizikóját növelheti, mint például a cukorbetegség, a magas vérnyomás, vagy az ízületi panaszok. Mit tehetsz túlsúly ellen? A testsúly csökkentése hosszabb, gyakran nehézségekkel teli folyamat, melyekhez kitartás szükséges, ám megéri, mivel már .