4 Column Sidebar

Miért nem szeretjük a keserű ízeket?

Keserű íz: Az emberek nagy része nem szereti ezt az ízt. De vajon miért?
Az elmúlt hetekben egy alapvetően keserű ízű alapanyagot (aminosavakat) próbáltam élvezhetővé tenni finom dolgok hozzáadásával. Elsősorban gyümölcsökkel kísérleteztem. Nyugodtan kijelenthetem, hogy a végeredmény remek lett. Ám maradt a végén egy enyhe kesernyés utóíz, ami miatt bárki, akivel megkóstoltattam fanyalgott. Ebből két dologra jöttem rá. Egyrészt az emberek vonakodnak a .

A gyermekek egészségéhez ezek elengedhetetlenek!

A gyermekek egészségéhez ezek a kiegészítők elengedhetetlenek!
Minden szülőnek fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítson arra, hogy gyermekei egészségesen, kiegyensúlyozottan táplálkozzanak. Az egészséges étrend alapja a változatos, tápanyagokban gazdag ételek fogyasztása, de sok esetben szükség lehet étrend-kiegészítők bevitelére is. Ebben a cikkben áttekintjük, milyen vitaminokra, ásványi anyagokra és gyógynövényekre lehet szükség a gyermekek fejlődéséhez a mindennapokban. 1. .

Telomerek: Mi okozza a biológiai öregedést?

Telomerek: Mi okozza a biológiai öregedést?
Ha kíváncsi vagy arra, hogyan öregszenek a sejtjeid, akkor a választ a kromoszómáid végeinél érdemes keresned. A telomerek szorosan figyelemmel kísérik a sejtjeinkben felhalmozódó károsodásokat, és jelzik, ha eljött a visszavonulás ideje. A testünk sejtjei egész életünk során rengeteg negatív hatásnak vannak kitéve. A környezeti tényezők, mint például az .

Hajhullás ellen Omega-3 zsírsavak?

Hajhullás ellen Omega-3 zsírsavak?
Mi az omega-3 és miért jó hajhullás ellen? Az omega-3 zsírsavak olyan tápanyagok csoportját alkotják, amelyek különféle egészségügyi előnyökkel járhatnak, beleértve a haj növekedését és megerősödését, valamint a hajhullás megszüntetését. Ennek bizonyítékai azonban korlátozottak. Az omega-3-hoz zsírsavakhoz hozzájuthatunk különböző élelmiszerekből, például olajos halakból és egyes növényi olajokból, valamint étrend-kiegészítőkből .