4 Column Fullwidth

Miért olyan népszerű manapság a chia mag?

Chia mag cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak! Miért?
Mára a chia mag vált az egyik legkeresettebb élelmiszerré. A növény eredetileg Mexikóból származik, ahol a magokat gyógyító tulajdonsága és magas tápértéke miatt nagy becsben tartották. Miért olyan népszerű napjainkban? Számos kutatás kimutatta, hogy ezek az apró magok óriási egészségjavító hatással rendelkeznek.  A chia mag a testre energetizáló hatással bír, .

♡ Valentin vásár! 5-7-10 % kedvezmény + ingyen szállítás!

♡ Valentin vásár! 5-7-10 % kedvezmény + ingyen szállítás!
A közelgő Valentin nap alkalmából egy különleges ajánlattal készültünk Önnek. Lepje meg idén kedvesét egészséges ajándékokkal! Rendelje meg kedvenc vitaminjait, gyógynövényeit és kozmetikumait webáruházunkban, és február 7-től 14 éjfélig, és azon felül, hogy a 3000 Ft feletti megrendelések postaköltségét mi fizetjük, 5-7-10% kedvezmény is az Öné lehet rengeteg termék árából. .

Első randevún teázást ajánlani biztos siker

Tea az első randin? Biztos siker! Ismerje meg a tea mesés eredetét >
Nincs is annál meghittebb, mint egy csésze tea mellett ismerkedni. A kezdeti szótlanságot pedig hamar megtörheti egy kis beszélgetés magáról a teáról! Hisz a tea története roppant izgalmas téma… A tea uralkodókat hódított meg, legendák ködébe burkolta magát, költőket ihletett, sőt még háborút is kirobbantott. Kortyolták már zen-buddhista kolostorokban, .

Antioxidáns: jó vagy sok?

Antioxidáns: jó vagy sok kell belőle?
Önnek jó, vagy sok kell belőle? Az A- vitamin, a C-vitamin, az E-vitamin és a szelén, valamint  a cink is antioxidáns tulajdonságokkal bír. Ide sorolható még a zsírok egy csoportja, az omega-3 zsírsavak is. Számos antioxidáns megtalálható egy valamirevaló multivitaminban is. Önnek mennyi és milyen antioxidánsra van szüksége? Sokszor .

Friss vagy fagyasztott?

Frisset vagy fagyasztottat együnk?
Frisset vagy fagyasztottat együnk? Több tanulmány is foglalkozott vele, hogy a friss vagy a fagyasztott zöldséget/gyümölcsöt válasszuk. Elég meglepő eredményeket tapasztaltunk, hogy melyiket érdemes választani beltartalmi értékük szempontjából. Nyolc különböző élelmiszeren végezték a vizsgálatokat, ezek pedig a következők: áfonya, brokkoli, sárgarépa, kukorica, zöldbab, borsó, spenót és eper. Mik az .