Íme az L-karnitin legfontosabb előnyei!

Lehet, hogy számodra is az L-karnitin lesz a valódi megoldás?

A fogyás elleni küzdelem valódi probléma. Ha a fogyás mindössze a kísértés elkerüléséből és a napi szintű edzésekről szólna, akkor sokunk sokkal közelebb kerülne fogyási céljainak eléréséhez. De amikor egy hónapnyi „nyúleledel” és az edzőteremben eltöltött órák csak frusztrációt okoznak, az interneten kapható bűvös pirulák járható megoldásnak tűnnek, nem igaz? Mielőtt varázstablettákra és hamis ígéretekre pazarolnád a pénzed, azt javasoljuk, hogy próbáld ki az L-karnitin fogyókúrás kiegészítőt. Biztonságos és természetesen előfordul, és segíthet a zsír csökkentésében, növelheti az energiát, és segít minden edzésből kihozni a legtöbbet.

Mi az L-karnitin?

Bár sokan aminosavnak hívják, valójában inkább egy vitaminszerű anyag, amely számos szerepet játszik a szervezetben. A májban és a vesében képződik, és két esszenciális aminosavból (lizinből és metioninból) készül. Egyes egészségügyi szakemberek L-karnitint írnak fel kiegészítő formájában, hogy segítsenek a szívbetegségben, cukorbetegségben, merevedési zavarban és más egészségügyi állapotokban szenvedők támogatásában. De a zsíranyagcserében betöltött szerepe miatt leginkább arról ismert, hogy segít a fogyásban, különösen, ha egészséges táplálkozással és edzési rutinnal kombinálják.

Alapvető szerepet játszik a zsírok mitokondriumokba történő szállításában, ahol azok energiává alakulnak. Természetesen rengeteg tudományos magyarázatot hozhatnánk, de az egyszerűség kedvéért a következőképpen fogalmazhatjuk meg a lényeget: az L-karnitin nagyon jó megoldás, segítség lehet a fogyással kapcsolatos céljaid eléréséhez. Vess egy pillantást az alábbiakban a súlycsökkentő étrend-kiegészítő 5 előnyére, és arra, hogy miként segíthet neked közvetlenül és közvetve megszabadulni a felesleges kilóktól.

Nézzük az előnyöket!

1, Az L-karnitin zsírt éget

Segítségével a szervezet hatékonyabban égeti a zsírt. Ez nemcsak a szervezetben tárolt zsír mennyiségét csökkenti. Segít a zsigeri hasi zsír csökkentésében is, amely a létfontosságú szerveket veszi körül, és hosszú távon potenciálisan zsírmáj betegséghez és más súlyos egészségügyi állapotokhoz vezethet.

2, Több energia az edzés alatt és után

Ahogy nő a szervezeted zsírégető képessége, úgy nő az energiaszinted is. Az L-karnitin nemcsak abban segít, hogy minden edzéssel növelje az elégetett zsír mennyiségét. Abban is segít, hogy több energiához juss a hatékonyabb edzésekhez és az aktív életmódhoz.

3, Fellendíti az anyagcserét, ezzel segítve a fogyást

Ha az előbb említett energianövekedést arra használod fel, hogy kialakíts egy edzési rutint, akkor nagyobb intenzitású teljesítményre leszel majd képes, ami felpörgeti az anyagcseréd. A hatékonyabb anyagcsere pedig jelentősen segíti a fogyást, mert növeli az elégethető kalóriák mennyiségét – még nyugalmi állapotban is.

4, Gyorsabb regenerálódás

Az L-karnitin segít csökkenteni a tejsav felhalmozódását az izmokban. Az izomlaktát felhalmozódása felelős az intenzív edzés utáni fájdalomért és izomfáradtságért. Segít kiüríteni a laktátot, így gyorsabban felépülhetsz, és visszatérhetsz ahhoz a zsírolvasztó gyakorlathoz, amely annyira központi szerepet játszik a fogyás során.

5, Az L-karnitin segíti az immunrendszert

Zsírégető és fogyókúrás előnyei mellett a szervezet immunrendszerét is segíti, és hatékony antioxidánsként is funkcionál. Hogyan kapcsolódik ez a fogyókúrás programodhoz? Ez egyszerű: Minél jobban érzed magad, annál valószínűbb, hogy felveszed az edzőcipőd, és megmozgatod a tested.

Fontos megjegyezni, hogy az L-karnitin nem segít a zsírégetésben vagy a fogyásban, ha nem kombinálod az egészséges táplálkozással és a testedzési rutinnal.

Az L-karnitin további előnyeiről IDE kattintva olvashatsz.

Forrás: www.medartsweightloss.com

Szabó Zsófia szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .