Szilveszteri 10% kedvezmény

Induljon jól az új év!

Szeretnénk megköszönni, hogy egész évben velünk tartottál, olvastad híreinket, és hűséges ügyfelünk voltál. Ezért most megajándékozunk egy szilveszteri kuponnal!

Néhány órán belül bezárjuk a Vitaminkirály birodalom ajtaját, és jövő év elejéig vissza sem térünk. Ez a rövid szünet Neked azonban egy extra kedvezményt jelent. Amíg mi pihenünk, addig kedvezményes áron “fosztogathatsz” webáruházunkban!

Rendelj most 5000Ft feletti értékben és használd a lenti 10%-os kedvezménykódot! Ráadásul, amennyien  rendelésed végösszege eléri az 5000Ft-ot, mi álljuk csomagod postaköltségét is.

Bármely nem akciós termékre felhasználhatod szilveszteri-újévi kedvezményed. Szerezd be most kedvenc vitaminjait, amik biztosítják, hogy télen is kirobbanó formában legyél!

A kedvezményre jogosító kuponkódod: VK-2021

(a kosár oldalon írd be a kuponkód mezőbe, majd nyomj a kupon beváltása gombra)

Szilveszteri kedvezményes ajánlatunk 2021. január 6-án (szerda) éjfélig érvényes, 5000Ft feletti rendelés esetén. Más akciókkal nem összevonható!

rendel

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .