Ajándék vitamin és shaker a rendelésed mellé

Jól jönne egy kis felfrissülés a nyári hőségben?  Augusztus 5-9-ig  ajándék “Kánikula túlélő csomagot” szerezhetsz rendelésed mellé. Most azon felül, hogy az 5.000 Ft feletti megrendelések postaköltségét mi álljuk, a  rendelésed mellé ajándék vitamin és shaker is kerülhet a csomagodba. Az ajándék értéke 2440 Ft!

Ajándék vitamin és Shaker a rendelés mellé

Rendelj webáruházunkban augusztus 9-e, péntek éjfélig és az alábbi ajándékokat szerezheted meg rendelésed mellé.  (más akciókkal nem összevonható)

2 értékhatár, 2 féle ajándék:

Ajándék vitamin és Shaker10.000 Ft feletti rendelés esetén 1 doboz ajándék Vitadrink multvitamin italport küldünk rendelése mellé – Az ajándék értéke így 1850 Ft ( és persze csomagod postaköltsége 990 Ft helyett 0 Ft)

12.000 Ft feletti rendelés esetén  1 doboz Vitadrink (multivitamin italpor) + 1 db Vitaking Shaker jár ajándékba rendelése mellé – Az ajándék értéke  így 2440 Ft (és persze csomagod postaköltsége 990 Ft helyett 0 Ft.)

A Vitadrink a vitaminok mellett tartalmaz jelentős mennyiségű ásványi sót is, ami nagyon jól jön a nyári melegben. A Shaker pedig egy kiváló eszköz arra, hogy vízzel együtt összekeverd a vitamin port.

Fontos!

Az ajánlat más akciókkal nem összevonható! Az ajándék termékeket ne tedd kosárba, látni fogjuk, ha elérted az összeghatárt, és már csomagoljuk is az összeghatárnak megfelelő ajándékot.

Az akció 2019. augusztus 5-től 2019. augusztus 9-e éjfélig érvényes a www.vitaminkiraly.hu webáruházban.

Szerezzd be a nyár nélkülözhetetlen tápanyagait most!

Ne feledd! Most duplán jól járhatsz!

Vásárold meg nálunk most kedvenc Vitaking® termékeidet és nyerj további vitaminokat, vagy 1 db ORAL-B PRO 400 FOGKEFÉT, vagy 1 db AEG MANIKŰR-PEDIKŰR KÉSZLETET vagy 1db REMINGTON HAJSZÁRÍTÓT, vagy a fődíjat,  a 3 db  JIMJAMS BEAUTY ULTRASONIC BŐRFIATALÍTÓ SZETT egyikét!

Minden 10. sorjegy nyer. Minél több Vitaking termék kerül a kosarába, annál nagyobb eséllyel nyerhetsz, ugyanis minden megvásárolt Vitaking termék mellé küldünk egy kaparós sorsjegyet!

Hogyan nyerhetsz? Kattints ide!

Vitaking sorsjegy és C-vitamin

 

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .