Valentin napi akció

A Valentin napról mindenki másképp vélekedik. Valaki alig várja, másvalaki a háta közepére sem kívánja. Mi mindenkire gondoltunk ezen a héten. Rendeljen február 17-ig áruházunkban, és 10% kedvezményt szerezhet kedvenc vitaminjaira, gyógynövényeire. Ráadásul egy tábla belga étcsokit is szerezhet ajándékba rendelése mellé. A Valentin napot nem mindenki szereti, de a csokit szinte mindenki 🙂

Február 11-től február 17 éjfélig 10% kedvezmény, és ajándék belga csokoládé

Bármely teljes árú,  nem akciós vitaminra, ásványi anyagra és gyógynövényre felhasználhatja Valentin napi kedvezményünket.

Valentin akció

Hogyan vásárolhat akciós áron?

Pakolja kosárba a kiválasztott termékeket,majd ha vásárlása elérte a 6000Ft-ot, írja be kosár oldalon a megfelelő mezőbe a következő kuponkódot.

Kuponkód: VK-VDAY-2019

*Itt találja meg azokat a termékeket, amikre az akció érvényes:

Vitaminok itt >

Multivitaminok itt >

Gyógynövények itt >

Ásványi anyagok itt >

Írja be a kuponkódot a kosár oldalon a megfelelő helyre, okézza le, majd a rendszer automatikusan levonja a termékek árából a kedvezményt.

Ajándék Belga gyümölcsös étcsoki, hozzáadott cukor nélkül

Arra gondoltunk, hogy Valentin nap alkalmából, meglepjük valami igazán egészséges és finom ajándékkal. Rendelje meg most kedvenc vitaminjait, gyógynövényeit kedvezményesen, és amennyiben rendelése végösszege eléri a 15.000 Ft-ot (kuponja érvényesítése után), ajándékba küldünk egy tábla különleges, steviával és eritrittel édesített belga étcsokoládét.

Ízletes belga étcsokoládé liofilizált ( fagyasztva szárított. olyan tartósító eljárás, melynek során fagyasztással víztelenítik a terméket. (pl.: gyümölcsöt)) bogyós gyümölcs darabokkal. Finomított cukor helyett steviával és eritritollal készült.

Vásárlását csokoládéval köszönjük meg! A kakaót régóta tartják a “szeretet élelmiszerének”.  A kakaó, illetve a belőle készült csokoládé értékes tápanyagokat tartalmaz.

“Tíz emberből kilenc szereti a csokoládét. A tizedik hazudik. “(John G. Tullius)

Használja ki a lehetőséget, akár Valentin nap alkalmából, akár csak azért mert szereti a csokoládét.

Mikor kapja kézhez a rendelését?

A  termékekből nagy készleteket tartunk.  Átlagos esetben a megrendelt termékeket feldolgozástól számított 1-2 munkanap alatt ki tudjuk szállítani. Ha erre nincs lehetőség, mert valami elfogyna, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni.

Használja ki a lehetőséget, és rendelje meg kedvesének az egészséges Valentin-napi ajándékokat. Vagy lepje meg saját magát, és töltődjön fel a téli – amúgy is vitaminhiányos – időszakban.

Az ajánlat más akciókkal, ajánlatokkal, kuponokkal nem összevonható.

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .