Ajándék D-vitamin a rendelése mellé

A tél végére – mivel nem jutunk elegendő napfényhez – a legtöbben hiányt szenvedünk D-vitaminból. Ezért arra gondoltunk, hogy egy különleges ajánlat lesz érvényes egészen péntek éjfélig az áruházunkban. Most azon felül, hogy természetesen minden 3000 Ft feletti megrendelés postaköltségét mi álljuk, egy bizonyos értékhatár feletti rendelésnél ajándék D-vitamin rágótablettát küldünk ajándékba a rendelése mellé.  A Vitaking Epres D-vitamin egy igazán kellemes, és finom módja, hogy gondoskodjon családja D-vitamin ellátottságáról.

Szerezze be kedvenc vitaminjait, gyógynövényeit nálunk most és megajándékozzuk!

Január 28-tól egészen február 1. éjfélig leadott rendelése mellé szerezheti meg az értékes ajándékot.

10.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba küldünk egy doboz 1710 Ft értékű Vitaking Epres D2000NE (90) rágótablettát.

Ajándék D-vitamin

 

Ajándék D-vitamin, a téli vitaminhiányos időszakra…

Rendeljen 10.000 Ft feletti összegben, és egy 90 db-os D2000 epres rágótablettát küldünk  vitamint a rendelése mellé.

Fontos!

Az ajándék D-vitamint  ne egye kosárba, látni fogjuk ha elérte az összeghatárt, és már csomagoljuk is az összeghatárnak megfelelő ingyen terméket. Az ajánlat más akciókkal, kuponkedvezményekkel nem összevonható. Az akció 2019. január 28-tól 2019. február 1-ig tart.

Szerezze be kedvenc vitaminjait, gyógynövényeit és élelmiszereit most webáruházunkban!

  • ● Nem kell sorban állnia az üzletekben, ezzel rengeteg időt takaríthat meg, amit valószínűleg másra is tud fordítani.
  • ● Sok-sok liter üzemanyagot megspórolhat – Mivel ki sem kell tennie a lábát a lakásból, nem kell drága üzemanyagra költenie.
  • ● Non-stop vásárolhat – ha éjszaka ér rá, akkor is nyugodtan böngészhet és rendelhet webáruházunkban. Nem kell aggódnia, hogy nem ér oda a nyitvatartási időn belül, hiszen mi sosem  zárunk be.
  • ● Ennél kényelmesebb vásárlási mód aligha létezik – saját otthonában kényelmesen elhelyezkedve, hátradőlve válogathat kedvére, ameddig csak akar.
  • ● Környezetbarát módon vásárolhat – mivel nem cirkál autóval a városban, így környezetét sem szennyezi, és így Ön is tisztább levegőt szív, azaz saját magát is kevésbé károsítja.
rendel

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .