Amíg bulizunk, Ön fosztogathat! :)

Hamarosan bezárjuk magunk mögött a cég ajtaját, és jövő év elejéig vissza sem térünk. Ez a kis rövid szünet Önnek egy extra kedvezményt jelent. Amíg mi bulizunk, Ön kedvezményes áron fosztogathat webáruházunkban.

Mostantól 10% kedvezménnyel szerezhet meg rengeteg terméket a webáruházunkban!

Bármely nem akciós vitaminra, gyógynövényre, vagy ásványi anyagra felhasználhatja szilveszteri kedvezményünket, amennyiben vásárlása végösszege eléri a 6000 Ft-ot.

Hogyan vásárolhat akciós áron?

Pakolja kosárba a kiválasztott termékeket, majd írja be a megfelelő mezőbe a következő kuponkódot:

VK-2019-SZILV

Okézza le, majd a rendszer automatikusan levonja az akcióban részt vevő termékekből a 10%-os engedményt.

Az akcióban nem vesznek részt az “Élelmiszer” , “Könyv” , Akciós” és a “Kozmetikum”  kategóriában található termékek.

Ameddig mi bulizunk...

Meddig érvényes az akció?

2018. december 28-a reggeltől egészen január 2-a szerda éjfélig. Így akkor sem csúszik le a lehetőségről, ha esetleg hosszúra sikeredne a szilveszter éjszaka. Előtte és még utána is nyugodtan válogathat.

Mikor kapja kézhez a termékeket?

Ha még péntek délelőtt leadja a rendelését, akkor akár szerdán is megkaphatja már. Amennyiben hétvégén, vagy szerda délelőttig, akkor a következő 1-2 munkanapon fog odaérni előreláthatólag a csomag! Átlagos esetben a megrendelt termékeket feldolgozástól számított 2 munkanap alatt ki tudjuk szállítani.

Mennyi lesz a szállítási költség?

3000,- Ft felett megrendelés esetén a csomagolási és szállítási költséget cégünk magára vállalja, ha postai szállítással kéri a csomagot. Tehát postaköltség = 0 Ft!

Használja ki a lehetőséget, amíg mi bulizunk, és fosztogasson kedvezményesen webáruházunkban egészen január 2-a éjfélig! Ne feledje, bármely nem akciós terméket választhatja (kivétel az élelmiszer és kozmetikum kategóriában lévők). A fenti kuponkód megadásával minden, az akcióban részt vevő termékre  érvényesítheti a 10%-os extra kedvezményt, ha a vásárlása végösszege elérte a 6000 Ft-ot!

Kezdje egészségesen az új évet!

A szilveszteri ajánlat más akciókkal, kuponokkal, kedvezményekkel nem összevonható.

rendel

 

 

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .