Itt van az ősz?

A múlt héten élvezhettük az utolsó nyári napokat idén. A héten beköszöntött az ősz, elkezdődött az iskola.  Érezhetően hűvösebbek a reggelek és az esték. Egyszóval túl vagyunk a nyáron, kezdődnek a dolgos őszi hétköznapok. Sok szempontból áldás ez az egészségünk számára.

A nyár nem mindenkinek egészséges!

Arra való hivatkozással, hogy itt a szünidő és a szabadságolások ideje, sokan felhagynak még azzal kevés egészségmegőrzést támogató dologgal is, amit nagy nehezen egész év alatt bevezettek az életükbe.

Az edzőtermek panganak ilyenkor, vagy legalábbis nincs bennük akkora tömeg mint a fogyókúra-szezonban.  Igen, a tavaszi súlycsökkentő programunknak már nyoma sincs. A szálloda, ahol a nyaralásunkat töltöttük elsöpörte két fergeteges lasagneval. Amennyiben szerényebbre vettük a formát, akkor otthonról hozott tartós élelmiszerekkel próbáltunk felüdülni, de nem sikerült. Még a csodálatos fagylaltok és üdítő italok sem okoztak tartós jó érzést.

Mitől is okoztak volna? Főleg ha esténként megkoronáztuk a napot egy-két vitaminrabló alkoholos koktéllal!

Az emberek nagy része testileg fáradtabban – és valószínűleg egészségtelenebbül – tér vissza a nyaralásból, mint ahogy elindult oda. És ennek egyik – ha nem legfőbb oka – a lazaság, amivel az ember a  táplálkozását kezeli a szabadsága alatt. Az esti snackpartik sem múlnak el nyomtalanul.

A lelkünk pihen a sejtjeink megszakadnak a munkában!

Aki kivétel, ahhoz most nem szólunk. Ez a cikk nem is nekik szól.

De a bioboltok egy része is bezár vagy vegetál ebben az időszakban. Évek óta tudják hogy az emberek nyáron nagy ívben tesznek az egészségükre.

De “szerencsére” minden szabadság szezonnak vége lesz egyszer.

Az ősz kitűnő lehetőségeket kínál a regenerálódásra, immunerősítésre

Szükségünk is lesz erre. Mire beköszönt a hidegebb, nyirkosabb időszak, egy teljesen felkészített immunrendszerrel kell várnunk a megpróbáltatásokat.

Őszi cikkeinkben ehhez szeretnénk majd néhány jó ötletet adni és jó egészséget kívánunk!

Addig is kezdje el az őszi feltöltődést! Válogasson kedvére vitaminjaink, gyógynövényeink között.

A 3000 Ft feletti rendelések postaköltségét mi álljuk!

Amennyiben szeptember 7-e péntekig 10.000 Ft felett vásárol a webáruházunkban egy doboz  1510 Ft értékű D-1000 NE (90) terméket küldünk ajándékba!

rendel

 

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .