Ajándék multivitamin a vásárlása mellé

Arra gondoltunk, hogy ameddig mi pihenünk a pünkösdi hosszú hétvégén, addig Önnek egy különleges ajánlat lesz érvényes az áruházunkban. Sőt, már most elindítjuk az akciót, hogy ha elutazna a hosszú hétvégére, akkor se maradjon le róla. Azon felül, hogy minden 3000 Ft feletti megrendelés postaköltségét mi álljuk, remek ajándékokat szerezhet egyetlen rendeléssel! Kétféle multivitamint osztogatunk most a hozzánk beérkező rendelések mellé, Önnek csak el kell döntenie, hogy melyik ajándék multivitamin terméket szeretné.

Szerezze be kedvenc vitaminjait, gyógynövényeit nálunk most!

Május 17-től egészen május 22. kedd éjfélig leadott rendelése mellé szerezheti meg az értékes ajándékokat. Így akkor sem marad le a lehetőségről, ha elutazna a hosszú hétvégére. Előtte és utána is van lehetősége beszerezni kedvenc vitaminjait és gyógynövényeit az akció keretein belül. Kétféle lehetőség közül választhat.

9.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba küldünk egy doboz 1690 Ft értékű Vitaking Liquid Alap multivitamint.

12.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba küldünk egy doboz 2160 Ft értékű Vitaking Liquid Plusz multivitamint.

Ajándék multivitamin a vásárlása mellé

 

Ajándék multivitamin a vásárlása mellé május 22-ig!

Rendelése mellé most ingyen szerezheti meg gélkapszulás multivitaminjaink egyikét. Már csak azt kell eldönteni, melyiket csomagoljuk a rendelése mellé.

Rendeljen 9000 Ft feletti összegben, és ajándék Liquid alap (30 vitamint küldünk a rendelése mellé. A Liquid Alap (30) 14-60 év közöttieknek összeállított könnyen lenyelhető multivitamin. Egyedülállóan komplett folyékony vitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágy-zselatin burokban.

Vagy rendeljen 12.000 Ft feletti összegben és küldünk egy Liquid Plusz (30) vitamint. A Liquid Plusz (30) gélkapszulás multvitamin aktív életmódot élő felnőtteknek készült. Egy  könnyen lenyelhető multivitamin ginsenggel, zöld teával és luteinnel kiegészítve.

Fontos!

Az ajándék multivitamin terméket ne egye kosárba, látni fogjuk ha elérte az összeghatárt, és már csomagoljuk is az összeghatárnak megfelelő ingyen terméket. Az akció 2018. május 17-től 2018. május 22-ig tart.

Szerezze be kedvenc vitaminjait, gyógynövényeit és élelmiszereit most webáruházunkban!

  • ● Nem kell sorban állnia az üzletekben, ezzel rengeteg időt takaríthat meg, amit valószínűleg másra is tud fordítani.
  • ● Sok-sok liter üzemanyagot megspórolhat – Mivel ki sem kell tennie a lábát a lakásból, nem kell drága üzemanyagra költenie.
  • ● Non-stop vásárolhat – ha éjszaka ér rá, akkor is nyugodtan böngészhet és rendelhet webáruházunkban. Nem kell aggódnia, hogy nem ér oda a nyitvatartási időn belül, hiszen mi sosem  zárunk be.
  • ● Ennél kényelmesebb vásárlási mód aligha létezik – saját otthonában kényelmesen elhelyezkedve, hátradőlve válogathat kedvére, ameddig csak akar.
  • ● Környezetbarát módon vásárolhat – mivel nem cirkál autóval a városban, így környezetét sem szennyezi, és így Ön is tisztább levegőt szív, azaz saját magát is kevésbé károsítja.
Irány az áruház ►

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .