Most duplán díjazzuk hűségét!

Most duplán díjazzuk hűségét! Azon felül, hogy a 3000 Ft feletti rendelések szállítási díját mi álljuk, most dupla hűségpontokat gyűjthet egészen január 29 hétfő éjfélig, és még egy doboz C-1500 vitamint is szerezhet ajándékba! De mit is jelent ez? Dupla hűségpontok? Hogyan szerezheti meg?

Kedvezmény minden vásárlás után

…regisztrált felhasználóknak

Ha regisztrált már a webáruházunkban, akkor bármilyen terméket vásárolt meg (bejelentkezve), a termékhez kapcsolódó bónusz pontok elkezdtek gyülekezni felhasználói fiókjában. Minden termék bemutató oldalán látható hány pontot ér és a fizetéskor pedig a teljes kosárértékhez járó bónuszpontokat is láthatja. A pontok kedvezményre válthatók. A kapott összeget szabadon felhasználhatja a következő vásárlásakor vagy 90 napon belül bármikor. Ha még nem regisztrált itt megteheti ▶

Hány pontot kap?

Minden nálunk elköltött 2 Ft után kap 1 pontot. Az eddig összegyűjtött pontjait megnézheti bejelentkezés után a felhasználói fiókjában. 10 pont 1  Ft-ot ér. Csak a példa kedvéért: ha vásárolt nálunk 10.000 Ft-ért akkor kapott érte 5000 hűségpontot, ami 500 Ft kedvezményt jelent a következő vásárlásából.

Most dupla hűségpontok

Január 29 hétfő éjfélig megduplázzuk a szerezhető pontok értékét!

Egészen január 29-e, hétfő éjfélig, bármely termék vásárlása esetén 2 Ft-onként 2 hűségpontot kap, melyet a következő vásárlásánál felhasználhat kedvezményként (az akció ideje alatt a dupla hűségpontok látszanak az áruházban). Például ha 10.000 Ft értékben vásárol most, akkor 1000 Ft-nak megfelelő hűségpontot kap. Így gyakorlatilag mostani vásárlása végösszegének 10%-át kedvezményként használhatja fel a későbbi rendelésénél. Jól hangzik?

Dupla hűségpontok

Hogyan használhatja fel a bónuszait?

Amikor legközelebb visszatér vásárolni, akkor a “Kosár” oldalon megadhatja, hogy felhasználja-e a bónuszát vagy nem. Ha nem, akkor a bónuszai tovább gyűlnek, és bármikor felhasználhatja 90 napon belül. Ha felhasználja a meglévő bónuszát, akkor annak értéke levonásra kerül a vételárból. Ha vannak már  hűségpontjai, használja fel mielőtt lejárnak!

Ráteszünk még egy lapáttal!

Január 24-től egészen január 29-ig, amennyiben rendelése végösszege eléri a 16.000 Ft-ot, egy doboz  3355 Ft értékű, 60 db-os  C-1500-as vitamint küldünk ajándékba. Tehát a dupla hűségpontok mellett még egy értékes AJÁNDÉKOTC-vitamin 1500mg is bezsebelhet tőlünk egyetlen rendeléssel! Az ajándék terméket ne tegye kosárba, látni fogjuk, ha elérte az összeghatárt,és már csomagoljuk is.

A legnagyobb dózisú Vitaking C-vitamin 1500 mg hatóanyag-tartalommal. A C-vitaminnak számtalan feladata van a szervezetünkben és kortól, nemtől és évszaktól függetlenül mindig szükség van rá, ráadásul vízoldékony vitamin, ezért fontos a rendszeres pótlása. Tablettánként 1500 mg aszkorbinsavat és 15 mg csipkebogyót tartalmaz. A csipkebogyó jelentős C-vitamin forrás, emellett más vitaminokat, flavonoidokat tartalmaz.

Itt a tél, ilyenkor fokozottan fontos figyelni a C-vitamin pótlásra! Most ajándékba szerezheti meg legnagyobb hatóanyagtartalmú C-vitaminunkat!

Fontos!

Figyeljen rá, hogy:

1. Ha nem regisztrált még, mindenképp regisztráljon 

2. Ha rendel, és szeretne hűségpontot is, mindenképp jelentkezzen be! 

3. Legkésőbb hétfő éjfélig rendelje meg a téli immunerősítéshez szükséges vitaminjait, és így szerezheti meg a dupla hűségpontokat!

4. Ha már vannak hűségpontjai a korábbi vásárlásaiból használja fel őket!

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .