Pünkösdi extra ajánlatok már csak kedd éjfélig!

Hamarosan véget ér a pünkösdi extra akciónk! Szerezze be most nálunk a kedvenc vitaminjait, gyógynövényeit! A 3000 Ft feletti rendelések szállítási költségét természetesen mi álljuk, de most 10% kedvezményben is részesülhet Vitaking és Swanson termékeinkből és még egy 1790 Ft értékű Ginkgo Biloba terméket is szerezhet ajándékba. Hogyan szerezheti meg?

Hogyan vásárolhat 10%-os kedvezménnyel?

A 10%-os vásárlási lehetőség érvényes minden, a webáruházban található Vitaking és Swanson termékre, amennyiben rendelése végösszege eléri a 6000 Ft-ot. Természetesen bármit tehet a kosarába, és amint elérte a végösszeg a 6000 Ft-ot, a Vitaking és Swanson termékekre a rendszer le fogja vonni a 10% kedvezményt.

Ezt a kuponkódot használja a megfelelő mezőben, a kosár oldalon:

VK-0601-punk-0606

Okézza le, majd a rendszer automatikusan levonja vásárlása összértékéből a 10%-os engedményt.

Meddig érvényes az akció?

Június 1-től egészen június 6-a kedd éjfélig. Így akkor sem csúszik le a lehetőségről, ha esetleg elutazna a hosszú hétvégén. Már előtte és akár utána is válogathat.

Ráteszünk még egy lapáttal!

Extra Ajándék! 1 doboz Vitaking Ginkgo Biloba (60mg-os 90 db-os) gyógynövény készítményt adunk ráadásul minden 15.000 Ft felett megrendelés mellé! Az ajándék értéke 1790 Ft.

Pünkösdi extra ajándék

ginkgo bilobaA Ginkgo Biloba, másnéven páfrányfenyő, a Föld legősibb növénye. Mint gyógynövényt a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik. Lényeges a keringési rendszer normál működéséhez, valamint a megfelelő időskori agyműködéshez. Fogyasztását elsősorban 50 év felettieknek, diákoknak és szellemi munkát végzőknek ajánljuk.

Most egy dobozzal szerezhet ajándékba a rendelése mellé, és kipróbálhatja! Mindössze annyit kell tenni, hogy június 6-is rendel a webáruházunkban, és figyel rá, hogy a rendelése végösszege meghaladja a 15.000 Ft-ot. Az ajándék terméket ne tegye kosárba, látni fogjuk ha a végösszeg eléri a megadott összeghatárt, és már csomagoljuk is a rendelése mellé ingyenesen!

Gondoljon bele, legalább 3000 Ft-ot megtakaríthat…

A kedvezménnyel minimum 1500 Ft-ot megtakarít ha 15.000 Ft felett rendel Vitaking vagy Swanson termékeket, és még 1790 Ft értékben kap ajándék terméket is! Rendeljen kedvezményesen a pünkösdi időszakban és szerezze meg az extra ajándék terméket is!

Használja ki a lehetőséget, és fosztogasson webáruházunkban extra kedvezménnyel június 6-a éjfélig!

Ne feledje, csak a fenti kuponkód megadásával érvényesítheti a 10% kedvezményt az akcióban résztvevő termékekre! Az ajánlat más akciókkal kuponkódokkal és kedvezményekkel nem összevonható.

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .