Még csütörtök éjfélig él az anyák napi 10% kedvezmény!

Lepje meg idén édesanyját valami igazán egészségessel! Ebben segítünk most! Azon felül, hogy 3000 Ft felett nem kell fizetnie a postaköltségért, május 4. csütörtök éjfélig kedvezményesen szerezheti be egyes termékeinket. Anyák napi kuponkódunkkal 10% kedvezmény jár számtalan termékünkre!

Az anyák tiszteletére már az ókori görögök is rendeztek tavaszi ünnepet, ilyenkor Rheával, az istenek anyjával együtt ünnepelték az édesanyákat is. A történelem során később külön ünnepnapot szenteltek az anyáknak.

Készüljön velünk az év egyik legszebb ünnepére!

Ajándékozzon egészséget Anyák Napjára!

“Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat.” (Buddha)

Rendeljen webáruházunkban 2016. április 25-től május 4-e, csütörtök éjfélig és 10% extra kedvezményben részesül a webáruházban forgalmazott Vitaking és Swanson termékekből!

Vásárlásakor ezt a kedvezmény kódot használja fel:

VK-anya-04

Hogyan használja fel egyedi kedvezménykódját?

  1. tegye kosárba a választott termékeket
  2. a Kuponkód mezőbe írja vagy másolja be a fenti kódot
  3. ezután a rendszer automatikusan levonja vásárlása összértékéből a 10% kedvezményt az akcióban résztvevő termékek árából.

Ne feledje! Amennyiben rendelése végösszege eléri a 3000 Ft-ot és postai szállítással rendeli csomagját, mi álljuk rendelése szállítási költségét!

Idén lepje meg édesanyját, vagy nagymamáját valami igazán egészséges dologgal Anyák napja alkalmából.

Az akció 2017. április 26-tól május 4-e, csütörtök éjfélig érvényes! A fenti kupon kedvezmény bármely a webáruházunkban található Vitaking és Swanson  termékre felhasználható. 

Adja le rendelését még csütörtök délelőtt, hogy anyák napjára odaérjen a csomag! A megrendeléseket átlagos esetben 1-2 munkanap alatt ki tudjuk szállítani (legtöbb esetben már másnap ott van a csomag)

A hét legjobb idézete

“Az emberek nagyon fontosnak tartják a tulajdonukat. Csak a legjobb olajat töltik a kocsijukba, gyönyörű bútorokat vásárolnak, miközben a legolcsóbb, legrosszabb minőségű ételt eszik. Mert a mai ember néha többre becsüli a tárgyait, mint a tulajdon testét vagy az életét.

Puszta mechanikai szempontból az emberi test, mint tudjuk, bámulatos, nincs hozzá fogható a készáruk világában. Már az ésszerűség kedvéért is jobban kellene törődnünk vele, mint a többi anyagi dologgal.”

(Paul Pitchford – Gyógyító táplálkozás)

Magosi Judit szerzőről

One thought on “Még csütörtök éjfélig él az anyák napi 10% kedvezmény!”

  1. Szuper ajánlat!! 😀
    Végre egy oldal,ahol összekötik a kellemest a hasznossal és még spórolni is lehet. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .