Őrült kedvezmények egész héten!

Extra kedvezmények, nálunk egész héten!

Elkezdődött a nagy karácsonyi vásárlási láz – indul a bevásárlóroham. Ezt mi különleges módon ünnepeljük meg, aminek segítségével Ön fog profitálni, hiszen november 27 vasárnap éjfélig számos akciós ajánlat közül válogathat webáruházunkban. Nem mindennapi 10-20 vagy akár 50%-os kedvezmények egyes termékekre!

Használja ki a lehetőséget, és szerezze be családja egészséges karácsonyi ajándékait ezen a héten jelentős kedvezményekkel, és természetesen ingyen szállítással!

★ Többféle terméket találhat akciós kínálatunkban akár 10-20-50% kedvezménnyel!

★ Ne feledje! Minden 3000 Ft feletti megrendelés szállítási díját mi fizetjük amennyiben postai szállítással kéri a csomagot!

Az akciós ajánlat 2016. november 21-től november 27-e vasárnap éjfélig tart.

Milyen ajándék kerüljön idén a fa alá? Természetesen valami egészséges!

Használja ki ezeket a remek akciókat! Válogassa össze nálunk a család karácsonyi ajándékait és mutassa meg nekik, hogy fontosak Önnek, gondol rájuk, és azt szeretné, ha még nagyon sokáig egészségesen élnének. Ajándékot adni és kapni öröm. Miért ne lehetne egészséges dolgokat, akár vitaminokat, vagy gyógynövények csomagolni a fa alá?

Dőljön hátra, és rendelje meg a család karácsonyi ajándékait kényelmesen! Ki sem kell tennie a lábát a meleg lakásból, mégis kiváló ajándékokat szerezhet be webáruházunkban!

rendel

Amennyiben segítségre lenne szüksége a rendeléssel kapcsolatban, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-80-880-800-as ingyenes számon hétköznap 8:00-tól 17:00-ig.

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .