Még péntek éjfélig értékes vitaminutalványokat szerezhet!

szállítás

Szereti kényelmesen, az otthonában átvenni a megrendelt termékeket, de nem szeret szállítási költséget fizetni? Minden 3000 Ft feletti megrendelés csomagolási és szállítási díját mi fizetjük, ha postai szállítással kéri a csomagot. Ezen felül értékes vitamin utalványokat is szerezhet, amennyiben október 7-e, péntek éjfélig elküldi rendelését!

A következő vitamin utalványokat szerezheti meg vásárlása mellé, melyeket felhasználhat következő rendelésénél:


  • ● 6.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba küldünk egy 500 Ft-os vitaminutalványt

  • ● 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba küldünk egy 1000 Ft-os vitaminutalványt

  • ● 14.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba küldünk egy 1500 Ft-os vitaminutalványt

  • ● 28.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba küldünk egy 1500 Ft-os vitaminutalványt és egy doboz 60 szemes Acai Berry készítményt is (az ajándék vitamin értéke 2480 Ft)

Az utalvány értékét a következő vásárlása végösszegéből van lehetősége jóváíratni! Az utalvány felhasználási feltételeit rendelésével együtt postázzuk. Amennyiben előző hónapban is rendelt az utalványszerző akciónk keretein belül, ne felejtse el felhasználni a szeptemberben kapott kuponkódját!


Szerezze be kedvenc vitaminjait, gyógynövényeit most! Rendeljen péntek éjfélig és szerezzen értékes vitamin utalványokat!


Használja ki az online vásárlás nyújtotta előnyöket:

  1. ● Nem kell sorban állnia az üzletekben, ezzel rengeteg időt takaríthat meg, amit valószínűleg másra is tud fordítani.
  2. ● Sok-sok liter üzemanyagot megspórolhat – Mivel ki sem kell tennie a lábát a lakásból, nem kell drága üzemanyagra költenie.
  3. ● Non-stop vásárolhat – ha éjszaka ér rá, akkor is nyugodtan böngészhet és rendelhet webáruházunkban. Nem kell aggódnia, hogy nem ér oda a nyitvatartási időn belül, hiszen mi sosem zárunk be.
  4. ● Ennél kényelmesebb vásárlási mód aligha létezik – saját otthonában kényelmesen elhelyezkedve, hátradőlve válogathat kedvére, ameddig csak akar.
  5. ● Nagyon gyors módszer – ma megrendeli, és akár másnap már át is veheti a csomagot az Ön által kijelölt helyen, mindezt úgy, hogy egy lépést sem kell tennie érte.
  6. Környezetbarát módon vásárolhat – mivel nem cirkál autóval a városban, így környezetét sem szennyezi, és így Ön is tisztább levegőt szív, azaz saját magát is kevésbé károsítja.

Irány az áruház ►

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .