Már csak péntek éjfélig tart a C-vitamin akció!

Ne maradjon le! Múlt hét pénteken volt Szent-Györgyi Albert születésének 123. évfordulója. A C-vitamin felfedezőjének tiszteletére szeptember 23-ig 10% kedvezménnyel szerezheti be kedvenc c-vitaminjainkat! Olvasson pár megfontolandó gondolatot a Nobel-díjas tudóstól…

  • “…az aszkorbinsavra minden életkorban szükség van. Minél idősebbek leszünk, annál kevésbé vagyunk képesek raktározni és felhasználni, tehát annál többet igényel belőle a szervezetünk. Nem kétséges hogy életben maradhatunk nagyon kis adagokkal is, mint ahogy egy gépkocsi is képes futni szerviz nélkül is. A különbség az, hogy megfelelő karbantartás híján a gépkocsi 50 ezer mérföld után használhatatlan lesz, míg a jó szervizmunka e teljesítmény többszörösét hozhatja ki belőle.”
  • “Több, mint hatvan éven keresztül tanulmányoztam az élő rendszereket, és ez meggyőzött arról, hogy testünk sokkal tökéletesebb, mint amit a betegségek végtelen listája sugall. A szervezet fogyatékosságai sokkal kevésbé a velünk született hibákból, mint inkább a szervezetünkkel szemben elkövetett visszaéléseinkből ered.”
  • ,,Ha pontosan megértjük a vitaminok működését és megfelelően alkalmazzuk őket, akkor az emberi szenvedést olyan mértékben tudjuk majd csökkenteni, amit ma még a legnagyszerűbb elme sem képes elképzelni.”

    Az aszkorbinsav olyan vitamin, melyet élelmiszerként kell fogyasztani, mert az emberiség a trópusi dzsungelekben nőtt fel, ahol az aszkorbinsav bőségesen állt rendelkezésre és semmi szükség sem volt a gyártására. Gyanítom, hogy a régi bibliai történet az elveszett paradicsomról tulajdonképpen a bőséges aszkorbinsav – ellátottságról, a trópusi dzsungelről szól.”


  • “A jövőben a C-vitamint úgy kell majd árusítani, mint a lisztet. Minden bolt polcain kilós kiszerelésben.”

Szent-Györgyi Albertnek köszönhetjük többek között mindazt, amit ma tudunk a C-vitaminról, és sokat tett annak érdekében is, hogy minél többet, minél könnyebben tudjunk előállítani belőle.

A TUDÓS TISZTELETÉRE A VITAKING®  C-VITAMINOK 10% KEDVEZMÉNNYEL SZEREZHETŐEK BE WEBÁRUHÁZUNKBAN! ►►►
ÉS NE FELEDJE! MINDEN 3000 FT FELETTI MEGRENDELÉS POSTAKÖLTSÉGÉT MI ÁLLJUK!

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .