C-vitaminok akcióban!

c-vitamin

123 éve, szeptember 16-án Budapesten született Szent-Györgyi Albert orvos, biokémikus, a C-vitamin felfedezője. Az Ő tiszteletére szeptember 23-ig 10% kedvezménnyel szerezheti be kedvenc c-vitaminjainkat! Néhány igen megfontolandó gondolat a Nobel-díjas tudóstól…

  • ,,Ha pontosan megértjük a vitaminok működését és megfelelően alkalmazzuk őket, akkor az emberi szenvedést olyan mértékben tudjuk majd csökkenteni, amit ma még a legnagyszerűbb elme sem képes elképzelni.”

     

  • Az aszkorbinsav olyan vitamin, melyet élelmiszerként kell fogyasztani, mert az emberiség a trópusi dzsungelekben nőtt fel, ahol az aszkorbinsav bőségesen állt rendelkezésre és semmi szükség sem volt a gyártására. Gyanítom, hogy a régi bibliai történet az elveszett paradicsomról tulajdonképpen a bőséges aszkorbinsav – ellátottságról, a trópusi dzsungelről szól.”
  • “A jövőben a C-vitamint úgy kell majd árusítani, mint a lisztet. Minden bolt polcain kilós kiszerelésben.”

Szent-Györgyi Albertnek köszönhetjük többek között mindazt, amit ma tudunk a C-vitaminról, és sokat tett annak érdekében is, hogy minél többet, minél könnyebben tudjunk előállítani belőle.

A TUDÓS TISZTELETÉRE A VITAKING®  C-VITAMINOK 10% KEDVEZMÉNNYEL SZEREZHETŐEK BE WEBÁRUHÁZUNKBAN! ►►►
ÉS NE FELEDJE! MINDEN 3000 FT FELETTI MEGRENDELÉS POSTAKÖLTSÉGÉT MI ÁLLJUK!

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .