A legkisebbek nem szeretik a tablettákat

Egy olyan vitamin terméknél, amit arra szánunk, hogy a legkisebbek megegyék, nem mellékes az íz. A Vitaking C-vitamin rágótablettája úgy lett gyerekbarát termék, hogy nem kellett kompromisszumot kötnünk a minőség és a használhatóság kárára…

gyerekekA Vitaking Acerola C-500 rágótabletta finom. Ezt nem csak úgy mondjuk. Tesztelve és váltogatva lettek az összetevők, mire kizárólag természetes édes ízt sikerült összeállítani.

A c-vitamin tartalmat fele-fele arányban aszkorbinsav és nátrium-aszkorbát adja. E két c-vitamin vegyület együtt fejti ki hatását már a torokban. Az ízeket természetes gyümölcskivonatok (málna por, hajdina por, acerola cseresznye kionat…stb) teszik teljessé és egyben a c-vitaminok bio-hasznosulását is elősegítik.

Bár sok felnőtt is előnyben részesítette eddig is a Vitaking Acerola C-500 rágótablettát,mert szerette az ízét, az ár/érték aránya miatt elsősorban azoknak javasoljuk, akik nem csak a c-vitamin pótlást, de az ízlelőbimbók kényeztetését is fontosnak tartják.

A kisgyerekes anyukák különösen szeretik, hiszen a rágótabik segítségével könnyedén szoktathatják rá gyermekeiket az egészséges életmódra. Nem kell egy kellemetlen illatú vagy ízű tablettát lenyelni a gyerekeknek, hanem finom módját ismerhetik meg a vitaminfogyasztásnak, és ez nagyon kellemes, könnyen megszeretik a kicsik is. Könnyedén adagolható. Ha kisgyermeke van, és úgy gondolja, hogy még nincs szüksége napi 500mg c-vitaminra, csak törje el a tablettákat.

A C-vitamin hozzájárul:

  • Az immunrendszer normál működéséhez intenzív test­mozgás alatt vagy azt köve­tően.
  • A normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.
  • Az idegrendszer normál műkö­déséhez.
  • A normál pszichológiai funkció fenntartásához.
  • Az immunrendszer normál működéséhez
  • A sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez – antioxidáns hatásának köszönhetően
  • A fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.
  • Az E- vitamin redukált formájának regenerálásához.
  • Fokozza a vas felszívódását.

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .