Fogyókúra mellékhatásokkal?

Fogyókúra mellékhatásokkal?

Amennyiben már valaha próbált fogyókúrázni, biztosan megtapasztalta a fogyókúra egyes mellékhatásait, mégpedig azt hogy különféle váratlan, de mindenképpen kellemetlen tüneteket észlelt magán azzal egy időben, hogy a súlya vagy a has-körfogata elkezdett csökkenni.  Mi az oka?

Méreganyagok

FogyókúraNaponta kerülünk kapcsolatba különféle vegyszerekkel. Egyik-másik nem okoz szellemi megterhelést, de sok igen. Fogyókúra szempontjából semmi baj a növényvédő szerekkel, hormonokkal, mert ugyan elraktározódnak, de ritkán okoznak lelki terhelést. Annál komolyabb hatással vannak agyunkra és idegrendszerünkre a különféle nehézfémek, drogok, gyógyszerek és az alkohol. Ezekből mindössze pár molekula elegendő arra, hogy kiváltsanak olyan lelki hatást, ami nagyon hasonlít ahhoz, amikor ezek bejutottak a szervezetünkbe. És azt könnyű belátni, hogy sem gyógyszert, sem drogot, nem akkor fogyasztottunk, amikor lelkileg a topon voltunk. Az alkoholfogyasztás másnaposságát sokan ismerjük és a közelmúltban a védőoltások nehézfém tartalma miatt is sok aggódó kutatás kezdődött. Szóval megegyezhetünk abban, hogy ezek a méreganyagok sem akkor amikor bejutottak, sem akkor, amikor felszabadulnak a zsírszövetekből, nem okoznak valami boldog felszabadult állapotot.

És egy igazán hatékony, a test zsírszöveteit célzó fogyókúra alkalmával ezek a dolgok kontrollálatlanul kerülnek a véráramba, amikor éppen edzünk, dolgozunk, vagy éppenséggel elmegyünk egy McDonalds mellett.

Méregtelenítés

Kézenfekvő lenne a fogyókúrát kiegészíteni egy olyan méregtelenítő eljárással, ami kezeli a kiszabaduló nehézfémeket, vegyszer-maradványokat éppen akkor, amikor azok megjelennek a vér- vagy nyirokkeringésben. Ezt a célt szolgálja a Vitaking Detox Formula. A benne található Klorella alga és egy zseniális magyar termék, a Huminiqum képes megkötni és a szervezetből eltávolítani a nehézfémeket és más káros vegyületeket.

Aki fogyókúrába kezd, teljesen mindegy, milyen módszerrel vagy csodaszer használatával, jól teszi ha gondoskodik a zsírvesztés során felszabaduló mérgek eltávolításáról. Ha ez nem történik meg , akkor valószínű, hogy azok kellemetlen hatásai miatt fog felhagyni az egyébként jó program végigvitelével.

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .