Zafir barátcserje

Zafír barátcserje porkapszula

Ennek a terméknek a megvásárlása 1,545 hűségpontot ér!
5 az 5-ből 2 vásárlói értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

3090 Ft

A barátcserje, a női gyógynövényként is említik, mivel jó hatással van a menstruációs ciklus szabályozására, menopauza tüneteire. Bizonyított, hogy pozitívan befolyásolja a termékenységet, hormonháztartást, jótékony a progreszteron szintjére.

Kategória: Címke:

Termékleírás

A barátcserje vagy vitex agnus castus hatóanyagai, laboratoriumi vizsgálatok szerint különféle ösztrogén-receptorokhoz való kapcsolódással befolyásolja a női ösztrogént/ progesztreron egyensúlyát.

A női szervezetben a sárgatest termelődését is befolyásolja. Menopauza esetén hatékony tünetenyhítő szer lehet.

A barátcserje Dél-Európában őshonos cserjeszerű növény. Női gyógynövényként is említik, mivel jó hatással van a menstruációs ciklus szabályozására, menopauza tüneteire.

Kutatások szerint hatékony a szülés utáni első 10 napban szedve.

Bizonyított, hogy pozitívan befolyásolja a termékenységet, hormonháztartást, jótékony a progreszteron szintjére. Az utobbi, az ösztrogén mellett, a másik legfontosabb nemi hormon. A progresztoronak nagy szerepe van az optimálisnak mondható menstruációs ciklus fenntartásában, valamint a teherbeesés létrejöttében, és a várandóság megtartásában.

További információk

Kiszerelés:

60 db

2 értékelés a termékre: Zafír barátcserje porkapszula

  1. 5 / 5

    :

    43 éves vagyok. Túl sűrűvé, rendszertelenné vált a ciklusom és szörnyű mellfájdalommal járt. Mióta minden este szedek 1 kapszula barátcserjét, a fájdalom elmúlt és a ciklus is normalizálódott.

  2. 5 / 5

    :

    43 éves vagyok. Utóbbi időben túl sűrű lett a ciklusom és szörnyű mellfájdalommal járt. Elkezdtem szedni a Barátcserje kapszulát. Jól alszom, ciklusom normalizálódott és a fájdalom sem jön azóta elő. Nem is érzem a “nehéz napokat”. :-))

Mondd el a véleményed

Érdeklődés a termékről