Viva kollagén

Viva kollagén

Ennek a terméknek a megvásárlása 5,818 hűségpontot ér!

11635 Ft (23,27 Ft/ml)

A Vi-vaHA collagen Peptan™ hidrolizált halkollagént tartalmaz, továbbá hialuronsavat és C-vitamint. A kollagén és a hialuronsav fontosak az egészséges bőr szempontjából, jó hatással vannak továbbá a kötőszövetekre és a mozgásszervekre. A kor előrehaladtával ezek képződése csökken, ezért szükséges pótlásuk. Jó hatással van az ízületek fokozott igénybevétele esetén.

Termékleírás

Viva kollagén – halkollagén, hialuronsav és C-vitamin

A Vi-vaHA collagen Peptan™ hidrolizált halkollagént tartalmaz, továbbá hialuronsavat és C-vitamint. A kollagén és a hialuronsav fontosak az egészséges bőr szempontjából, jó hatással vannak továbbá a kötőszövetekre és a mozgásszervekre.

A kor előrehaladtával ezek képződése csökken, ezért szükséges lehet pótlásuk. A kollagén hasznos lehet az ízületek fokozott igénybevétele (fizikai aktivitás, nehéz munka, túlsúly) esetén. Ajánlott idősek számára, mert gondoskodik az inakról, az ízületekről (térd, borda, kéz és gerinc), segíthet megőrizni a bőr rugalmasságát és üdeségét, hidratálja azt. A bőr ugyanis a kor előrehaladtával elveszti regenerációs képességét, nem termel természetes kollagént, aminek következtében csökken a rugalmassága, szilárdsága és ráncossá válik.

  • A kollagén a kötőszövetek, a porcok (40 százalékban kollagénből áll) alapvető építőanyaga. A halkollagén peptidjei nem terhelik az emésztőrendszert és könnyen felszívódnak.
  • A hialuronsav a testben előforduló anyag, mely megtalálható minden élő szervezetben. Része a kötőszöveti és idegszálaknak, nagy mennyiségben található a szemben, az ízületi nedvben és a bőrben. Kitölti a bőrsejtek sejtközi részeit, megőrzi szilárdságukat és rugalmasságukat és legfontosabb képessége, hogy nagy mennyiségű vizet képes megkötni.
  • A C-vitamin elősegíti a kollagén képződését a csontok, a porcok, a fogak, a bőr és az erek működéséhez. Jó hatással van az immunrendszerre, az idegrendszer működésére, védi a sejteket az oxidatív stressztől, segít legyőzni a fáradtságot.

A Viva kollagén étrend-kiegészítő fogyasztása ajánlott érett korban lévő nők és férfiak számára négytől nyolc hétig terjedően.

50 ml hatóanyagtartalma:

  • 10 g kollagén (halkollagén peptidek)
  • 100 mg hialuronsav
  • 75 mg C-vitamin.

A Viva Kollagén tartalma:

  • 50 ml hatóanyagtartalma: 10 g kollagén (halkollagén peptidek)
  • 100 mg hialuronsav
  • 75 mg C-vitamin

Csomagolás: 500 ml, praktikus mérőkanállal

Viva kollagén felhasználási javaslat: Egyszerre, vagy pedig 2×25 ml-re osztva, reggel vagy reggel és délben étellel, önállóan vagy ásványvízzel fogyasztva. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek részére.

 

További információk

Napi ajánlott mennyiség:

50 ml

Kiszerelés:

500 ml

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Tudnivalók:

Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Viva kollagén”

Érdeklődés a termékről