Akció!
krill olaj
Vitaking_kapszula_vitakrill_30Vitaking_Krill_olaj_30db_cimke

VitaKrill olaj – Vitaking (30)

Ennek a terméknek a megvásárlása 923 hűségpontot ér!

3690 Ft 1845 Ft (61,5 Ft/db)

Az omega 3 zsírsavak új generációja a Krill olaj. A krillek (világító rákok) hatalmas rajokban fordulnak elő a világ minden óceánjában, de leginkább az Antarktisz környékén. Főleg növényi planktonokkal táplálkoznak. A Vitakrill kitűnő választás. Elősegíti a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozást és azoknak is megoldás akik halolaj emésztésével bajlódnak. Az akciós termék minőségét megőrzi 2018.07.22-ig.

Termékleírás

Az omega 3 zsírsavak új generációja a krill olaj. A krillek (világító rákok) hatalmas rajokban fordulnak elő a világ minden óceánjában, de leginkább az Antarktisz környékén. Főleg növényi planktonokkal, algákkal táplálkoznak.

A Vitakrill kitűnő választás. Elősegíti a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozást és azoknak is megoldás, akik halolaj emésztésével bajlódnak.

Krill olaj és Omega 3

Mind a krill-olaj, mind a halolaj Omega-3 zsírsavakban gazdag, különösen DHA-ban és EPA-ban, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi egészség számára. Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában.

Azoknak, akik nem bírják a halolajat!

Ez a rákolaj szervezet számára feldolgozhatóbb, mint a halolaj. Sok embernél gondot okoz a halolaj emésztése. Nekik kiváló alternatíva a krill olaj. Ráadásul a szervezetünk is könnyebben tudja hasznosítani, mint a halolajat.

A rákolajban rengeteg a természetes antioxidáns és ezek között is kiemelkedő az astaxantin tartama. ( a halolajban nincs astaxantin) Az astaxantin egy piros, zsírban oldódó festékanyag, amely algákban, lazacban, rákokban található meg. ez az az anyag, amitől a rákféléknek a piros színét adja.

Ha Krill olajat vásárol mindig nézze meg a termékcímkén az összetevők listáját!

Összetétel 1 kapszulában:

  • Krill olaj (K-Real™) 495 mg
  • Ebből foszfolipidek: 198mg
  • Asztaxantin: 100 µg

Ha tengeri kagylóra, vagy rákfélére érzékeny, vagy allergiás, akkor ne fogyassza ezt a a terméket.

Nagyobb kiszerelésben megtalálja itt.

isz3000_2

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula étkezés közben

OÉTI bejegyzési szám:

15375/2014.

Tudnivalók:

Tengeri kagylóra és/vagy rákfélékre érzékenyek a készítményt nem szedhetik. Száraz, hűvős helyen, sugárzó hűtől és fénytől védve tartandó!

Kiszerelés:

30 kapszula

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “VitaKrill olaj – Vitaking (30)”

Érdeklődés a termékről