Varga cseppek - hajhullás ellen

Varga cseppek – hajhullás ellen

2900 Ft (58 Ft / ml)

Élvezze az egészséges és dús haj tapintását! Legyen természetesen egészséges a haja. A Varga Hajcseppek gyógynövény-kozmetikum az egyik legáltalánosabban alkalmazott hajhullás elleni készítmény gyógynövények természetes hatóanyagaival.

Ennek a terméknek a megvásárlása 1 450 hűségpontot ér!

Termékleírás

Organikus megoldás a hajhullás, hajritkulás hatékony megállítására.

A Varga hajhullás elleni termék:

  • 19 gyógynövény tiszta, koncentrált kivonata.
  • 2-8 hét alatt segíthet megszüntetnia túlzott mértékű hajhullást,
  • Élő hajhagymák megléte esetén újbóli hajnövekedést indít el.

Rendszeres használata védhet a haj megritkulása ellen. Nők számára különösen ajánlott szülés után és változókorban, férfiaknál hatékonyan gátolja a hormonális hajhullás, kopaszodás folyamatát.

A nem hormonális eredetű hajhullások esetében a kezelés módja (a kiváltó ok megszüntetése mellett) a fejbőr vérkeringésének serkentése, mely által a hajhagymák tápanyagellátása jelentősen javul. Ez a módszer igen hatásos, látványos eredménnyel járhat.

Varga cseppek hatékonysága:

A hajhullás, a hajritkulás és a kopaszodás sokak számára jelent komoly esztétikai és lelki problémát. Az elmúlt években számos tudományos vizsgálat foglalkozott ezzel a problémával, reményt keltve az érintettekben, hogy egyszer talán születik hatékony megoldás a hajhullásra, és visszanyerhetik majd hajkoronájukat. A Varga Hajcseppek olyan hajnövekedést serkentő gyógynövénykészítmény, amely 15 éve ismert és széles körben elterjedt a hajhullás, hajritkulás kezelésében. Hatékonyságát különböző szakorvosi, klinikai vizsgálatok is megerősítik.

A Varga Hajcseppek gyógynövény-kozmetikum az egyik legáltalánosabban alkalmazott hajhullás elleni készítmény Magyarországon. Sikerét leginkább annak köszönheti, hogy a hajhullás megszüntetése mellett sok esetben több éves, sőt évtizedes hajhiány esetén is tapasztalható az újbóli, változó mértékű és jellegű hajnövekedés.

2003-ban és 2006-ban bőrgyógyász-kozmetológos szakorvos vezetésével végzett klinikai vizsgálatokban tesztelték a Varga Hajcseppek hajhullásra kifejlesztett készítményt. A vizsgálatban különböző életkorú nők és férfiak vettek részt, akik napi 1-2 alkalommal használták a gyógynövény-kivonatot. A vizsgálatok során rendszeresen ellenőrizték a hajhullás mértékét, valamint az újranövekedő hajszálak számát és minőségét. A negyedik hét után megállapítást nyert, hogy a kísérletben résztvevőknél a hajhullás – a hajhagymák károsodásától függően – változó mértékben csökkent, továbbá sok esetben finom piheszőr növekedés kezdődött. Nyolc heti kezelést követően pedig a hajhullás jelentős mértékben csökkent, vagy teljesen megszűnt. A diffúz hajhullással kezelt nőknél, illetve a 24-58 év közötti férfiaknál a korábban megjelent gyenge piheszőrök megerősödtek, ezáltal különböző mértékű és jellegű hajnövekedés történt a fejbőr hajhiányos területein.

A Varga Hajcseppek készítményt alkotó gyógynövények természetes hatóanyagai, a vitaminok, mikroelemek és ásványi anyagok hajhagymákat tápláló és vérkeringést fokozó hatása tehát mind tapasztalati, mind vizsgálati eredmények által alátámasztott, bizonyított tény.

Included Products

When you order this product, you get all the following products for free!!

További információk

Kiszerelés:

50 ml

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Varga cseppek – hajhullás ellen”

Product Enquiry