Varga cseppek - hajhullás ellen

Varga cseppek – hajhullás ellen

Ennek a terméknek a megvásárlása 1,450 hűségpontot ér!

2900 Ft (58 Ft / ml)

Élvezze az egészséges és dús haj tapintását! Legyen természetesen egészséges a haja. A Varga Hajcseppek gyógynövény-kozmetikum az egyik legáltalánosabban alkalmazott hajhullás elleni készítmény gyógynövények természetes hatóanyagaival.

Termékleírás

Organikus megoldás a hajhullás, hajritkulás hatékony megállítására.

A Varga hajhullás elleni termék:

  • 19 gyógynövény tiszta, koncentrált kivonata.
  • 2-8 hét alatt segíthet megszüntetnia túlzott mértékű hajhullást,
  • Élő hajhagymák megléte esetén újbóli hajnövekedést indít el.

Rendszeres használata védhet a haj megritkulása ellen. Nők számára különösen ajánlott szülés után és változókorban, férfiaknál hatékonyan gátolja a hormonális hajhullás, kopaszodás folyamatát.

A nem hormonális eredetű hajhullások esetében a kezelés módja (a kiváltó ok megszüntetése mellett) a fejbőr vérkeringésének serkentése, mely által a hajhagymák tápanyagellátása jelentősen javul. Ez a módszer igen hatásos, látványos eredménnyel járhat.

Varga cseppek hatékonysága:

A hajhullás, a hajritkulás és a kopaszodás sokak számára jelent komoly esztétikai és lelki problémát. Az elmúlt években számos tudományos vizsgálat foglalkozott ezzel a problémával, reményt keltve az érintettekben, hogy egyszer talán születik hatékony megoldás a hajhullásra, és visszanyerhetik majd hajkoronájukat. A Varga Hajcseppek olyan hajnövekedést serkentő gyógynövénykészítmény, amely 15 éve ismert és széles körben elterjedt a hajhullás, hajritkulás kezelésében. Hatékonyságát különböző szakorvosi, klinikai vizsgálatok is megerősítik.

A Varga Hajcseppek gyógynövény-kozmetikum az egyik legáltalánosabban alkalmazott hajhullás elleni készítmény Magyarországon. Sikerét leginkább annak köszönheti, hogy a hajhullás megszüntetése mellett sok esetben több éves, sőt évtizedes hajhiány esetén is tapasztalható az újbóli, változó mértékű és jellegű hajnövekedés.

2003-ban és 2006-ban bőrgyógyász-kozmetológos szakorvos vezetésével végzett klinikai vizsgálatokban tesztelték a Varga Hajcseppek hajhullásra kifejlesztett készítményt. A vizsgálatban különböző életkorú nők és férfiak vettek részt, akik napi 1-2 alkalommal használták a gyógynövény-kivonatot. A vizsgálatok során rendszeresen ellenőrizték a hajhullás mértékét, valamint az újranövekedő hajszálak számát és minőségét. A negyedik hét után megállapítást nyert, hogy a kísérletben résztvevőknél a hajhullás – a hajhagymák károsodásától függően – változó mértékben csökkent, továbbá sok esetben finom piheszőr növekedés kezdődött. Nyolc heti kezelést követően pedig a hajhullás jelentős mértékben csökkent, vagy teljesen megszűnt. A diffúz hajhullással kezelt nőknél, illetve a 24-58 év közötti férfiaknál a korábban megjelent gyenge piheszőrök megerősödtek, ezáltal különböző mértékű és jellegű hajnövekedés történt a fejbőr hajhiányos területein.

A Varga Hajcseppek készítményt alkotó gyógynövények természetes hatóanyagai, a vitaminok, mikroelemek és ásványi anyagok hajhagymákat tápláló és vérkeringést fokozó hatása tehát mind tapasztalati, mind vizsgálati eredmények által alátámasztott, bizonyított tény.

További információk

Kiszerelés:

50 ml

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Varga cseppek – hajhullás ellen”

Érdeklődés a termékről