Akció!
Útipatika csomag nyaraláshoz, ingyen szállítással

Útipatika csomag 2

Szerezzen legalább 4856 pontot e csomag megvásárlásával.

Legolcsóbb: 10455 Ft 9712 Ft 

Az utazás és a nyaralás mindig sok kellemes élménnyel és izgalommal jár. Ám a kellemes élményeket beárnyékolhatják az aggodalmak, a stressz és általában az utazás közben történő esetleges kellemetlenségek. Ez a csomag egy igazi útipatika, az összes szükséges vitaminnal, az utazási problémák megelőzésében segítő gyömbérrel, és az izzadás okozta ásványisó pótlásra szolgáló Vitadrink italporral. Szerezze be mielőtt utazni, nyaralni készül.

Multi Plus multivitamin - magas hatóanyag, kiváló ár/érték arány - Vitaking

Multi Plus Profi multivitamin

Multi Plus-t fogyasztani kényelmesebb, mint külön-külön megvenni a különböző vitaminokat (1 doboz C-vitamin, 1 doboz E-vitamin...stb)! Legyen lusta! Mi már összekészítettük a napi adagokat! A Multi Plus egy magas hatóanyagtartalmú multivitamin és ásványi-anyag összeállítás lecitinnel és Omega 3-mal kiegészítve. Fogyassza minden nap és vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete!

6390 Ft 5943 Ft 

Gyömbér gyökér

Gyömbér gyökér - Swanson

A hagyományos indiai ájurvédikus orvoslás szerint a gyömbér nem csak a testet, hanem a lelket is erősíti. Fokozza az intelligenciát, határozottabbá tesz. A kínai tengerészek gyömbérgyökeret rágtak tengeribetegség ellen. Angliában gyomornyugtató italokat és sört készítettek a gyömbérből. A gyömbér segítséget nyújt a kellemetlen émelygéses állapotok elkerülésében.

2215 Ft 2104 Ft 

Vitaking VitaDrink multivitamin

VitaDrink - Vitaking 88g (10)

Nem szereti a tablettákat és a kapszulákat? A Vitaking VitaDrink egy kellemes ízű, málnás multivitamin italpor 1000 mg C-vitaminnal, B-vitaminokkal és jelentős mennyiségű értékes ásványi anyaggal. Az ásványi anyagok közöl elsősorban foszfort, káliumot és magnéziumot, kisebb mennyiségben mangánt, kalciumot és nátriumot is tartalmaz.

1850 Ft 1665 Ft 

Termékleírás

Útipatika csomag a nyári utazásokhoz

Bizonyos tápanyagok, vitaminok, és  ásványi anyagok nagyban befolyásolják azt, hogy a vakációnk illetve az utazásunk problémamentes legyen (stressz,- émelygés,-hányinger…stb. mentes). A nyaralás ideje alatt, sőt már utazás előtt is különösen érdemes odafigyelni a megfelelő táplálkozásra és étrend-kiegészítésre, és a legszükségesebbeket elcsomagolni az utazásra. Ez a jól összeállított útipatika csomag  aranyat érhet 🙂

Az útipatika csomag a következőket tartalmazza:

Multi Profi Plusz Vitamincsomag

Intenzív munkavégzéshez, aktív életmódhoz, vagy rendszeres sportoláshoz ajánlott napi multivitamin csomag. Minden doboz tartalmaz 30 kényelmesen hordozható csomagot, ami minden létfontosságú vitamint és ásványi anyagot tartalmaz a lehető legtermészetesebb formában.

Multi Plus-t fogyasztani kényelmesebb, mint külön-külön megvenni a különböző vitaminokat (1 doboz 1000 mg-os C-vitamin, 1 doboz E-vitamin 1 boboz b-komplex…stb)! Legyen lusta! 🙂 Mi már összekészítettük a napi adagokat! A Multi Plus egy magas hatóanyagtartalmú multivitamin és ásványi-anyag összeállítás lecitinnel és Omega 3-mal kiegészítve. Fogyassza minden nap és vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete!

Gyömbér

A hagyományos indiai ajurvédikus orvoslás szerint a gyömbér nem csak a testet, hanem a lelket is erősíti. Fokozza az intelligenciát, határozottabbá tesz. A kínai tengerészek gyömbérgyökeret rágtak tengeribetegség ellen. Angliában gyomornyugtató italokat és sört készítettek a gyömbérből. A gyömbér segítséget nyújt a kellemetlen émelygéses állapotok elkerülésében.

A gyömbér segíthet megelőzni a rosszullétet és a hányingert a közlekedés közben, ezért fontos, hogy ha rosszullétre hajlamos, akkor az utazás előtt rágcsáljon el egy kis gyömbért, vagy vigye magával kapszulázva az útipatika részeként.

1. Segíthet fenntartani a kényelem érzését, megakadályozza rosszullétet járművek használata közben

2. Csökkentheti a kellemetlen érzést (hányás, szédülés), miközben járművet használ, vagy repülővel utazik

Vitadrink

Miért került a csomagba egy multivitamnin és ásványi anyag italpor? Mert ez a nyár legkedveltebb étrend-kiegészítője nálunk. Nyáron a nagy melegben többet izzadunk, több folyadékot is fogyasztunk. De az izzadsággal együtt az ásványisókat is kiizzadjuk (az izzadság sós). Ha csak a a vizet pótoljuk, felborul a szervezet só-víz háztartása és ez különböző nem kívánatos hatásokat kelt az emberben. A Vitadrink fogyasztásával hamar pótolhatja a kiizzadott ásványi anyagokat. Ez az italpor egy speciálisan összeállított vitamin, ami bővelkedik ásványisókban, főleg káliumban, és tartalmaz némi b-vitamint és 1000 mg C-vitamint is. Egy igazán gyors és finom segítség az izzadás során elvesztett tápanyagok pótlására.

isz3000_2

További információk

Multi Plus Profi multivitamin

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!, Fogyasztása dohányzóknak és azbeszttel dolgozóknak nem ajánlott!

Napi ajánlott mennyiség:

1 csomag étkezés közben, vagy közvetlenül étkezés után

OÉTI bejegyzési szám:

13748/2013

Kiszerelés:

30 napi

Gyömbér gyökér - Swanson

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula

OÉTI bejegyzési szám:

4206/2008

Kiszerelés:

60 kapszula

VitaDrink - Vitaking 88g (10)

Kiszerelés:

10 csomag

Napi ajánlott mennyiség:

1 csomag

OGYÉI bejegyzési szám:

18023/2016

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Útipatika csomag 2”

Érdeklődés a termékről