Trimeszter 3
Trimeszter 3 összetétel

Trimeszter 3

Ennek a terméknek a megvásárlása 2,498 hűségpontot ér!
5 az 5-ből 2 vásárlói értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

4995 Ft (83,25 Ft/db)

A Trimeszter termékek várandósság fejlődési szakaszaira bontva kínálnak vitaminokat és szerves kötésű ásványi anyagokat babát tervező, és várandós nőknek. A termékcsaládban található vas, kalcium, magnézium, réz és cink szerves formában van jelen. A Trimeszter 3 a várandósság harmadik fejlődési szakaszára (28. héttől a születésig) ajánlott multivitamin és ásványi anyag komplex.

Termékleírás

A várandósság HARMADIK szakaszára

Szerves kötésű ásványi anyagokat is tartalmazó étrend-kiegészítő termék kismamáknak, megemelt cink, réz és magnézium tartalommal. A várandósság harmadik fejlődési szakaszára, a trimeszter 3-at ajánljuk.

A TRIMESZTER 3 időszaka a 28. héttől a születésig tart. A magzat aktívan mozog, nagy ütemben fejlődik hétről-hétre. A magzat a 35.hétre már érett tüdővel rendelkezik. A 39. hétre a magzat felveszi a születési testhelyzetét. Napról-napra gyarapszik, végül eléri születési súlyát.

A harmadik trimeszterben a magzat még  intenzíven fejlődik napról-napra. Belső szervei már kialakultak, a tüdeje is éretté válik. A magzat már ebben az időszakban lát és hallása is kifejlődik a harmadik harmadban. Szemük színe legtöbb esteben kékes-szürke majd a szülés után pár nappal véglegesedik csak a szem színe, írisze.

A hely szűke miatt már egyre kevesebbet mozog, ám a mozgásokat egyre intenzívebben érzi édesanya. A 36. hét végére általában befordul a fejével a szülőcsatorna irányába. A körmei, haja hosszú, bőre rózsaszínné válik. Idegrendszere rendkívül gyorsan fejlődik, ennek köszönhetően többet van ébren. A 36. hét végére tüdeje teljesen éretté válik és rá két hétre a piheszőrzetei is teljesen eltünnek a bőréről, és azt már csak fehéres magzatmáz borítja.

Készen áll a külvilági életre, a “nagy találkozásra”!

A kismamáknak ajánljuk a jó minőségű, kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást!

Trimeszter 3 készítmény összetevői:

magnézium-citrát, vas-glükonát, kalcium-citrát, cink-citrát, réz-glükonát, aszkorbinsav, fényező anyag (sztearinsav), módosított keményítő, dl-alfa-tokoferil-acetát, kalcium-hidrogén-foszfát, stabilizátor (polivinilpirrolidon), csomósodást gátló (magnézium-sztearát), szacharóz (1,7 mg/tabletta).

Forrás: trimeszter

isz3000_2

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Kiszerelés:

60 tabletta

Napi ajánlott mennyiség:

2 tabletta

OÉTI bejegyzési szám:

11702/2012

2 értékelés a termékre: Trimeszter 3

  1. 5 / 5

    :

    nem bántam meg 🙂

  2. 5 / 5

    :

    Nem bántam meg!!

Mondd el a véleményed

Érdeklődés a termékről