Szendi Gábor - Mezei Elmira: Paleolit szakácskönyv

Szendi Gábor – Mezei Elmira: Paleolit szakácskönyv

3990 Ft

A nagysikerű Paleolit táplálkozás című könyv folytatása. Egy szuper szakácskönyv azoknak, akik a mindennapokban szeretnének paleolit módon táplálkozni. Ebben a könyvben rengeteg receptet találunk.

Ennek a terméknek a megvásárlása 1 995 hűségpontot ér!

Termékleírás

Egy rendhagyó receptkönyv az egészségéért

A modern kor embere elvesztette kapcsolatát a természettel, sőt saját magával is. Bár génjeinket tekintve kőkori emberek vagyunk, étrendünket legtöbb esetben mégsem ennek megfelelően alakítjuk ki. A paleolit szakácskönyv ad  jó néhány ötletet az egészséges étkezéshez.

Szendi Gábor és Mezei Elmira szakácskönyve megmutatja, hogyan térhetünk vissza ősi önmagunkhoz, hogy összhangban lehessünk testünk igényeivel – s közben a modern élet előnyeiről se kelljen lemondanunk.

A szerzőpáros alaptétele egyszerű: váljunk ismét azzá, amik vagyunk, együk magunkat egészségesre! Szakácskönyvük nem csupán egészséges ételek elkészítési módját osztja meg az olvasókkal, de az egészséges élethez is kalauzul szolgál: a közel 130 recept mellett ugyanis az ételek és összetevőik táplálkozástudományi hátterét is megismerhetjük, a levesektől a különböző húsételeken át a desszertekig.

A szakácskönyv külön fejezetben foglalkozik a csecsemők és gyerekek paleo elvek szerinti táplálásával, receptekkel segítve a szülőket a helyes étrend kialakításában!

A szerzők üzenete az olvasónak:

“Szakácskönyvünkkel rendhagyó receptkönyvet vesz kezébe a kedves olvasó. E könyv úttörő, mert paleolit szakácskönyv eddig még sosem jelent meg Magyarországon, de a világon sincs sok belőle. Az is szokatlan egy szakácskönyvtől, hogy táplálkozástudományi kérdéseket tárgyaló szócikkeket tartalmaz.

A paleolit táplálkozás Magyarországon, széles körben, csak a Paleolit táplálkozás c. könyv megjelenése óta vált ismertté. Egyre többen és többen választják ezt a régi-új életmódot, mert önmagukon vagy környezetükön tapasztalják, látják a paleo pozitív hatásait. Így nem csoda, hogy növekvő érdeklődés és igény támadt az új étrend követését megkönnyítő szakácskönyv megjelentetésére. Sokan ugyanis nem tudják, hogyan is táplálkozhatnának változatos és ízletes módon a paleo elvei szerint – ebben szeretnénk “okos” könyvünkkel segítséget nyújtani. A paleolit táplálkozásnak tulajdonképpen egyetlen titka van: vissza kell térnünk ahhoz a táplálkozáshoz, amelyhez évmilliókon át alkalmazkodtunk.

Hogy mit is jelent ez bővebben?

Erre kíván választ adni ez a szakácskönyv, amelynek táplálkozástudományi témái egyaránt szólnak a paleóval még csak most ismerkedő olvasóknak és azoknak is, akik már megismerkedtek a két előző – Paleolit táplálkozás, Boldogtalanság és evolúció című – alapkönyvvel. Az étrend kapcsán felvetődő leggyakoribb kérdésekre is kitérünk, ám mivel a szócikkek elsősorban az előző két könyv megjelenése óta felmerülő kérdésekre adnak választ, a paleo elmélete és a nyugati étrend kritikája iránt mélyebb érdeklődést érző olvasóknak érdemes azokat is tanulmányoznia.”

Szendi Gábor és Mezei Elmira

Included Products

When you order this product, you get all the following products for free!!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Szendi Gábor – Mezei Elmira: Paleolit szakácskönyv”

Product Enquiry