Supreme C-500, minőségi C-vitamin 500 mg bioflavonoiddal!
Vitaking Supreme C-500

Supreme C-500 komplex – Vitaking

Ennek a terméknek a megvásárlása 910 hűségpontot ér!
5 az 5-ből 2 vásárlói értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

1820 Ft (30,33 Ft/ db)

A Supreme C-500 az egyik legjobb minőségű Vitaking C-vitamin készítményünk. Kapszulánként 500mg C-vitamin +500mg Citrus bioflavonoid +50mg Rutin komplexet tartalmaz. A flavonoidok növényekben található vegyületek és a növényvilág nagy részének színponpája ezekből származik. Sok gyógynövény ezeknek az anyagoknak köszönheti előnyös tulajdonságait.

Termékleírás

Supreme C-500 = 500mg c-vitamin + 500 mg bioflavonoid + 50 mg Rutin

A Vitaking Supreme C-500 vitamin komplex egy olyan természetes növényi alapú C-vitamin készítmény, ami ötvözi a kiváló minőséget és a nagy potenciát. A C-vitaminon kívül nagyon nagy mennyiségben tartalmaz citrus-bioflavonoidokat és rutint.

A Supreme C-500 egy prémium minőségű Vitaking készítmény, nem átlagembereknek. Ha Ön is szeret minőségi dolgokat fogyasztani, ezt mindenképpen ki kell próbálnia.

Mik azok a flavonoidok?

Szent-Györgyi Albert írta le elsőként az általa P-vitaminnak keresztelt, akkor még alig meghatározott összetevőt. “P” mint permeabilitás (áteresztőképesség). Innen az elnevezés. Az orvosi tapasztalat ugyanis azt mutatta, hogy valami köze van ennek a tápanyagnak a vérerek átjárhatóságához. És mivel a harmincas években ez létfontosságúnak (vitálisnak) tűnt a vitaminok közé sorolta, mint abban az időben számos más létfontosságú mikrotápanyagot.

Ma már nem hivatkozhatunk ezekre mint P-vitamin, hanem a kevésbé népszerű flavonoid vagy egyes helyeken bioflavonoid elnevezést akasztotta rájuk az orvosi szakma. Némileg indokolt ez a szigor a nómenklatúrában (tudomány szakszavainak összessége) mivel nem egy jól meghatározható molekuláról beszélünk, hanem több mint negyven féle, hatásában hasonló, de kémiájában eltérő növényi tápanyagról beszélünk.

A citrusfélék gyümölcse (narancscitrom, grépfrút, mandarin) számos különféle flavonoidot tartalmaz. A legnagyobb mennyiségben fellelhető heszperidin, kvercetin, rutin és naringin mellett számos egyéb kisebb arányban jelen lévő vegyületről van szó.

A C-vitamin hozzájárul:

 • Az immunrendszer normál működéséhez intenzív test­mozgás alatt vagy azt köve­tően.
 • A normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.
 • Az idegrendszer normál műkö­déséhez.
 • A normál pszichológiai funkció fenntartásához.
 • Az immunrendszer normál működéséhez
 • A sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
 • fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.
 • Az E-vitamin redukált formájának regenerálásához.
 • Fokozza a vas felszívódását.
 • A normál kollagénképződéshez és ezen keresztül:
  • Az erek normál állapotának, műkö­désének fenntartásához.
  • A normál csontozat fenntartásához.
  • A porcok normál állapotának, műkö­désének fenntartásához.
  • A fogíny normál állapotának fenntar­tásához.
  • A bőr normál állapotának, működésének fenntartásá­hoz.
  • A fogak normál állapotának fenntartásához.

 

Egy kis történelem – és a C-vitamin név eredete

Az 1920-as évek végén Szent-Györgyi Albert ismeretlen anyagot talált a mellékvesében. Megállapította összetételét (C6H8O6) ami előbb a hexuronsav, később pedig az aszkorbinsav nevet kapta.

Később Szegeden felfedezte, hogy hogyan lehet nagyobb mennyiségben előállítani ezt a szerves savat. (Szerves vegyületnek alapvetően a széntartalmú vegyületeket tekintik. Az összes vitamin ilyen, van bennük szén-szén és / vagy szén-hidrogén kötés)

Aszkorbinsav = A- fosztóképző + scorbuticus (jelentése: skorbut)

C-vitamin = L-aszkorbinsav , ha gyümölcsből vonják ki akkor is, és ha laborban állítják elő akkor is ugyan azt a vegyületet kapjuk.

Az aszkorbinsav egy igen sérülékeny vegyület, például hő hatására elég  gyorsan elbomlik. Tehát ha zöldségeket, gyümölcsöket főzzük, sütjük, akkor gyakorlatilag megsemmisítjük a C-vitamin tartalmukat.

A Supreme C-500 az egyik legjobb Vitaking C-vitamin készítményünk. Kapszulánként 500mg C-vitamin +500mg Citrus bioflavonoid +50mg Rutin komplexet tartalmaz.

Ingyen szállítás

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula

Kiszerelés:

60 kapszula

OÉTI bejegyzési szám:

6452/2010

2 értékelés a termékre: Supreme C-500 komplex – Vitaking

 1. 5 / 5

  :

  A bioflavonoidok nagyon jó hatással vannak a hajszálerekre, különösen a szem ereire, fogyasztása ajánlott!
  C-vitaminból pedig minél több, annál jobb!

 2. 5 / 5

  :

  A legjobb összetétel! Tudtommal a flavonoidok újraaktiválják az elhasznált C-vitamint a szervezetben. Örülök, hogy megint kapható!

Mondd el a véleményed

Érdeklődés a termékről