Akció!
Alga csomag - Spirulina és Chlorella csomagban olcsóbban! - Vitaminkirály

Algacsomag Spirulina + Chlorella

Szerezzen legalább 3485 pontot e csomag megvásárlásával.

5 az 5-ből 1 vásárlói értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

Legolcsóbb: 8050 Ft 6969 Ft 

A spirulina és chlorella alga tökéletes táplálékok.  Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is. Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon. Szerezze be kedvezményesen, és ha még nincs meg az otthoni könyvtárban a Mikroalgák című könyv, azt is kedvezményesen szerezhet meg most a csomagban. Ha könyvet is szeretne, azt be kell pipálni a könyv mellett lent.

Chlorella

Chlorella alga – Vitaking

A Chlorella alga teljes értékű táplálék, mely gazdag fehérjében, karotinoidokban, enzimekben és klorofillban. Magas arányban tartalmazza a B-csoporthoz tartozó vitaminokat, C és E vitaminokat,nyomelemeket, valamint biológiailag kötött ásványi anyagokat: foszfort, káliumot, magnéziumot, kalciumot (ezek koncentrációja nagyobb, mint a többi szárazföldi növénynél).

3680 Ft 3312 Ft 

Spirulina alga

Spirulina alga tabletta - Vitaking

A Vitaking legtisztább organikus termelésű spirulina tablettája nem tartalmaz semmi egyebet csak az algát. Különleges gyártástechnológiának köszönhetően semmiféle tablettagyártáshoz használt egyéb segédanyagot nem kellett használnunk. A termék alapanyagául szolgáló algát a német Ceres vizsgálja és minősíti. Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon.

3680 Ft 3312 Ft 

A mikroalgák

Demecs István: A mikroalgák

Ebből a könyvből megtudhatja, hogy a mikroalgák - a Spirulina és a Chlorella - mitől váltak korunk szuperélelmiszereivé, illetve, hogy milyen betegségek esetén célszerű őket alkalmazni.

690 Ft 345 Ft 

Termékleírás

A spirulina és chlorella alga tökéletes táplálékok.  Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is. Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon.

Tudta, hogy egy japán évente átlagosan 10 kg tengeri algát fogyaszt?

Valószínűleg ennek is nagyban köszönhető, hogy a világon Japánban a legmagasabb az átlagéletkor.

Az alga az élet forrásának, a tengernek az ajándéka a XXI. század embere számára. Olyan aminosavak, proteinek és vitaminok esszenciája, amelyek kitűnően kiegészítik az egyoldalúan táplálkozó emberek étrendjét.

A tengeri algák a biológiailag aktív anyagok széles skáláját tartalmazzák: többszörösen telítetlen omega-3 típusú zsírsavakat, klorofill származékokat, poliszacharidokat, szterineket, vitaminokat, karotinoidokat, makro-, mikro- és más elemeket.

A legjobbak

Az algák között is kiemelkedő a Chlorella és a Spirulina, a smaragdzöld, illetve a kékeszöld alga. Mindkettő tökéletes összetételű tápanyag. Szárazanyag-tartalmuknak 40-60%-a kis molekulájú, így igen könnyen emészthető. Teljes értékű fehérjék, ezért vegetáriánusok aminosavak pótlására jól beilleszthetik őket étrendjükbe.

Az algák ásványianyag- és nyomelemtartalma kiemelkedő a Föld élővilágában. Tartalmazza az összes B-vitamint, továbbá C-vitamint és E-vitamint. Természetes forrása az A-vitaminnak és a linolénsavnak. Nagy mennyiségben találhatók benne nukleinsavak (RNS-DNS) és klorofill is.

A Chlorella és a Spirulina két elsőre igen meghökkentő táplálék. A Mikroalgák című könyv összefoglal mindent, ami a szakirodalomban fellelhető. Bemutatja ennek a két „növénynek” a legfontosabb tulajdonságait és megtanít mindenkit arra, hogy miért és hogyan érdemes betenni ezeket a napi étrendjébe.

Szerezze be most a Spirulina és Chlorella alga termékeket csomagban olcsóbban!

És választhatja mellé kedvezményes áron a Spirulina és Chlorella algákról szóló könyvet is, melyből szinte mindent megtudhat róluk.

isz3000_2

További információk

Chlorella alga – Vitaking

Kiszerelés:

200

Napi ajánlott mennyiség:

6 tabletta

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Spirulina alga tabletta - Vitaking

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

15 tabletta

OÉTI bejegyzési szám:

14408/2014

Kiszerelés:

500mg – 200db

1 értékelés a termékre: Algacsomag Spirulina + Chlorella

  1. 5 / 5

    :

    Évek óta a férjemmel együtt folyamatosan szedjük a spirulina és a chlorella alga tablettákat és azóta sem klf.
    multivitaminokat nem szedünk, sem pedig az éves influenza járvány részesei nem vagyunk. A mindennapi köz-
    érzetünk kiegyensúlyozott, jó. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezeket az étrend kiegészítőket.

Mondd el a véleményed

Érdeklődés a termékről